DomůFórumSport a sportovní sázenísky247.com mě podvedl/a

sky247.com mě podvedl/a

2 338 zobrazení 1 odpověď |
před 5 měsíci
|
Přidat příspěvek
před 5 měsíci

sky247.com mě podvedli, špatně nastavili mé 2 sázky, které jsem vyhrál, a aktualizovali je jako prohrané. Podal jsem 2 sázky s ID sázek.

ID sázek jsou:

ID sázky 2396599793

ID sázky 2396594987

Mé dvě sázky byly chybně vyhodnoceny

filefile

U obou stran jsou sázky 79 % na prvních 50 míčků a v prvních 50 míčcích padlo 77 bodů.

přikládám i důkaz

Můj zůstatek by měl být 60 000/- rupií, ale oni ho vynulovali.

prosím, pomozte mi

Upraveno
Automaticky přeloženo:
vashist365
před 5 měsíci

Neeraj,

Zaprvé, z důvodu vaší vlastní bezpečnosti a ochrany soukromí, prosím, nezveřejňujte své skutečné jméno, telefonní číslo, přihlašovací údaje ani žádné jiné osobní údaje na veřejném fóru. Kdokoli, kdo je uvidí, by je mohl zneužít, a důrazně doporučujeme, abyste svůj příspěvek upravili a tyto údaje okamžitě odstranili.

Pokud jde o váš případ – zaměřujeme se výhradně na stížnosti týkající se online kasin a bohužel vám nemůžeme pomoci s problémy se sportovním sázením, jako jsou sázky na kriket. Nicméně můžete mít větší štěstí, když svou stížnost podáte na weby, které se zabývají spory týkajícími se sportovního sázení. Můžete zkusit online vyhledat:

„fórum pro stížnosti na sportovní sázení"

„řešení sporů v oblasti sázení v Indii"

„Stížnost na recenzi sázkové kanceláře"

Existují bezplatné nástroje jako ChatGPT, kde můžete rychle najít webové stránky a komunity, které se zabývají konkrétně sázkami na kriket a další sporty.

Doufáme, že brzy najdete řešení, a nezapomeňte prosím v budoucích příspěvcích uchovávat své osobní údaje v tajnosti.

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.