DomůFórumSport a sportovní sázeníJak se vám daří sázkami na mistrovství světa v roce 2026?

Jak se vám daří sázkami na mistrovství světa v roce 2026?

531 zobrazení 10 odpovědí |
před 4 týdny
|
Přidat příspěvek
před 4 týdny
gbcz

Toto mistrovství světa přineslo zajímavé výsledky, moje sázka na zápas Kapverd proti Španělsku se vyplatila díky brankáři! ))

Automaticky přeloženo:
Ogundana7
před 4 týdny
gbcz

To ti tedy gratuluji! I když se ten zápas odehrál už docela dávno, pořád si ho pamatuji, protože to byl první zápas Španělska ve skupině a myslel jsem si, že by to mohlo skončit 5:0 nebo 6:0.

Kapverdy mě jako tým po celou dobu turnaje opravdu překvapily. Existuje zajímavá statistika, že Kapverdy po 90 minutách turnaje s nikým neprohrály. A Španělsko, které nakonec turnaj vyhrálo, mělo během celé soutěže jen jednoho soupeře, kterého nedokázalo porazit – a to byly Kapverdy.😀

Automaticky přeloženo:
Jaroslav
před 3 týdny
gbcz

Myslím, že tento tým je teď v srdcích mnoha lidí)

Automaticky přeloženo:
Ogundana7
před 3 týdny
gbcz

A co se týče Kapverd, tak to bylo vážně velké překvapení, tak to jen tak! Během mistrovství světa jsem sledoval zápasy Španělska jako přilepený k zemi a nakonec se mi na Melbetu podařilo vydělat slušné peníze. Jejich kurzy byly docela rozumné.

Automaticky přeloženo:
Ogundana7
před 3 týdny
gbcz

Myslím, že tento tým je teď v srdcích mnoha lidí)

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
gbcz

Rozhodně. Měli neuvěřitelný běh a i když jsem správně pochopil, že rekrutovali hráče přes LinkedIn, i tak se jim podařilo dosáhnout něčeho, čeho by mnoho lidí možná nikdy za celý život nedosáhlo.

Automaticky přeloženo:
ianvil01
před 3 týdny
gbcz

A co se týče Kapverd, tak to bylo vážně velké překvapení, tak to jen tak! Během mistrovství světa jsem sledoval zápasy Španělska jako přilepený k zemi a nakonec se mi na Melbetu podařilo vydělat slušné peníze. Jejich kurzy byly docela rozumné.

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
gbcz

To rád slyším. Řekl bych, že výsledky Španělska a některých dalších týmů byly občas dost nepředvídatelné, takže mám velký respekt ke každému, komu se z těchto výsledků podařilo něco vytěžit.

Na jaké události jste sázeli nejvíc? 🙂

Automaticky přeloženo:
Jaroslav
před 3 týdny
gbcz

Jo!!)))

Automaticky přeloženo:
Jaroslav
před 2 týdny
gbcz

Většinou sázím na favority: Španělsko, Francii a Argentinu.

Automaticky přeloženo:
ianvil01
před 2 týdny
gbcz

Francie mohla být vlastně dobrým tipem, protože Francouzi vyhrávali docela často. Španělsko také remizovalo několikrát, takže bych řekl, že jejich výsledky byly trochu hůře předvídatelné, zatímco Argentina dokázala být občas také nepředvídatelná. Měli pár bláznivých obratů, až do té míry, že bych jim, abych byl upřímný, asi taky nevěřil.

Takže gratuluji! 😀

Automaticky přeloženo:
před týdnem
gbcz

Kolik jsi vyhrál na mistrovství světa? To by mě zajímalo. Já osobně jsem prohrál, ale nejsem naštvaný, protože zápas byl mnohem zajímavější 🙂

Automaticky přeloženo:
Kinzaki
před týdnem
gbcz

Dobrá otázka. Bavil jsem se s někým, kdo říkal, že sází docela dost na Francii, Španělsko a Argentinu a podařilo se mu vyhrát docela pěknou částku, i když nevím přesně kolik.

Je škoda, že se ti nepodařilo vyhrát, ale rozhodně nejsi jediný. Některé výsledky byly tak nepředvídatelné, že jsem byl překvapen i já.😀

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
TaDa Logo
Podělte se o své výhry na automatech od společnosti TaDa Gaming a získejte získat další odměnu!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.