Droodles jsou ÚŽASNÉ.
Ty jednoduché klikyháky s veselými titulky mě stále rozesmějí – byl stvořitel Roger Price génius nebo co?!
Máte oblíbeného Droodle?
Moje ID
snímek obrazovky doodle
https://thedigitalwellnesscenter.com/mobile-droodle/1721912343482x152618517859139600?Partner=CG
upřímně, co sakra nedávalo smysl, myslím, že moje mysl není tak nápaditá, jako kdysi, byla to pořád dobrá přestávka a vidět nový pohled na věci
Děkuji 🤞🏽 držím palce
Děkuji brácho, budu ti držet palce, ať se ti daří
Droodle je numba1. Dostane tě do pohybu.... 100% respekt TÝM DROODLE
Hej
vlastně trochu zvláštní hra
kk
dobře
Přestávka se mi líbila. Hádání bylo na konci zábavné, i když fotka labutí byla trochu boj. Myslím, že to zkusím znovu později.
Tento
This
Huu
Dobrý! Stále můžete přidat svůj komentář k samotné minihře nebo přidat další unikátní ID před koncem soutěže 😉.
Znovu připraven
Re-ady
Vítejte! To je jedna vstupenka pro vás. Přidejte další, pokud chcete zvýšit své šance, těžké. 😁
jo kamaráde
yeah buddy
A jedna vstupenka i pro vás! Je ještě něco, o co byste se chtěli podělit? Za autentickou zpětnou vazbu je speciální odměna, abyste věděli. 🙂
stabilní
steady
Dva lístky jsou vaše, dobrá práce! Přidejte ještě jedno ID a podělte se o své vlastní zkušenosti, abyste zvýšili své šance. 😎
;]
Dobrý den! Jsem rád, že jsi se k nám přidal. Konec se blíží, ale pokud si trochu pospíšíte, můžete vydělat víc než jen jeden lístek - projděte si vlákno a dozvíte se to 😉
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali:[email protected]
Platnost odkazu vyprší za 72 hodin.
Zkontrolujte složku „Spam“ nebo „Promoakce“ nebo klikněte na tlačítko níže.
Potvrzovací e-mail byl znovu odeslán.
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Odesláním své e-mailové adresy souhlasíte s naší Podmínky a zásady ochrany osobních údajů
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali: [email protected]
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.