Můj čtyřnohý nejlepší přítel.
Koncem října jsem ho pěstovala pro přítele z mé rodiny (jehož pes měl 12 štěňat!) a bydlela jsem u své mámy (která nikdy nebyla mazlíčkem a už se starala o 2 kočky, z nichž jedna měla buďte moji bratři, ale... víte, jak to chodí), kteří absolutně NECHTĚLI krmit další ani-ústou. Všichni jsme se do něj zamilovali a moje připoutanost rostla každým dnem.
Ten Štědrý den jsme pořádali malou oslavu a já sledoval, jak se moje máma směje a směje, drží štěně na hrudi, zatímco on ji vzrušeně a hravě olizuje obličej. Aniž by se ohlédla, zastavila se a řekla: "Chceš k Vánocům štěně, Shawno?"
O 8 let později jsem si svůj život bez něj nedokázala představit.
Zdaleka nejlepší dárek, jaký jsem kdy dostal.
My Four-Legged Best Friend.
I was fostering him for a friend of mine's family (whose dog had 12 puppies!) near the end of October and living with my Mom (who has never been a pet person and already taking care of 2 cats; one of which was supposed to be my brothers' but...you know how that goes) who absolutely did NOT want another ani-mouth to feed. We all fell in love with him and my attachment was growing on a daily.
That Christmas Eve, we were hosting a little celebration and I was watching as my mom laughed and laughed, holding the puppy on her chest while he excitedly and playfully licked at her face. Without looking over she stopped and said "You want a puppy for Christmas, Shawna?"
8 years later, I couldn't imagine my life without him.
By far the best present I have ever gotten.
Automaticky přeloženo: