Veselé Vánoce všem 🎄❄️☃️🎁🤶🎅✝️
Než jsem vůbec zalovil, přečetl jsem si otázku. Můj nejlepší vánoční dárek, který mě napadl... je ten, že jsem jeden rok potřeboval nějaké peníze navíc a chtěl jsem vyměnit své Nintendo wii (tedy vlastně ne), ale musel jsem udělat to, co jsem v tu chvíli potřeboval udělat.. ale GameStop byl nedá mi skoro nic!! Takže moje máma 💜(RIP-2018) mi dala, co to v té době vlastně stálo. A to bylo... no, Vánoce se blíží a moje máma mi obvykle dala cokoliv, o co jsem žádal a zaplatila za to. Ale o letošních Vánocích všichni otevíráme dárky. & moje babička mi podává tento zabalený dárek, nemám ponětí, co to je. Což mě překvapuje a otevírám to. a je to MOJE WII, kterou ode mě koupila před 6 měsíci, zabalila to a vrátila lol 🙈🤣🤣🤣🎁 tak jsme se nasmáli!! 💜🙈🤣 bylo to super. Pořád se tomu směju. Moc mi chybí!! 🙏🏻🙏🏻 Musím ale říct, že to byl jeden z nejlepších vánočních dárků, které jsem kdy dostal. ❄️🎁🥰
Merry Christmas everyone 🎄❄️☃️🎁🤶🎅✝️
Before I even fished reading the question. My best Christmas present that came to mind.. is that one year I needed some extra money & wanted to trade in my Nintendo wii (well not really) but I had to do what I needed to do at the time.. but GameStop was gonna give me next to nothing!! So my Mommom 💜(RIP-2018 ) gave me what it was actually worth at the time. & that was that... well Christmas comes around & usually my Mommom gave me whatever I would ask for in reason & she would pay for it. But this particular Christmas we are all opening gifts. & my grandmother hands me this wrapped gift I have no idea what it is. Which surprises me & I open it. & it’s MY WII that she bought from me 6 months prior, she wrapped it & gave it back lol 🙈🤣🤣🤣🎁 we laughed so hard!! 💜🙈🤣 it was great. I still laugh about it. I miss her so much!! 🙏🏻🙏🏻 I gotta say though, that was one of the best Christmas gifts I’ve ever gotten. ❄️🎁🥰
Automaticky přeloženo: