DomůFórumSoutěže[UZAVŘENO] Vánoční soutěž o 3x 100$ voucher na Amazon!

[UZAVŘENO] Vánoční soutěž o 3x 100$ voucher na Amazon! (strana 11)

od Daniel
|
133 421 zobrazení 422 odpovědí |
1...10 11 12...22
Toto vlákno je uzamčeno
jesusdiaz931

Ahoj všichni, jak jsou Vánoce krásné a krásné, ale sdílím s vámi, že ten nejlepší vánoční dárek 🎁, který jsem dostal, je to, že jsem v životě žil se svým otcem, abych jezdil na motorce, staral se o něj, proč nepil a opil se a Byla to ta nejzábavnější věc, jakou jsem s ním kdy žila.. Moc mi chybíš 💔apa

Automaticky přeloženo:

Největší radost mi udělal dárek od rodičů když jsem byla malá a byl to dům pro panenky a koně k tomu.

Ahoj 👋můj nejlepší vánoční dárek 🎁 bylo prožití s mým apá v životě, projížďka na jeho motorce a poté, co se opil a teď jsem to byla já, kdo se o něj staral, jelikož nepil hehehe byly to nezapomenutelné Vánoce.. Moc mi chybí 💔apa

Automaticky přeloženo:

Nejhezčí dárek bylo zasnoubeni

Daniel

M cousins bike, který jsem chtěl už dlouho, protože si nepamatuji, že bych k Vánocům dostal něco jiného, co bych chtěl.

Automaticky přeloženo:

Můj nejlepší dárek byla panenka nenuco cucající palec a moje první botky.

Byly to báječné Vánoce s celou mojí rodinou.

Dal bych cokoliv za to, abych ten rok zopakoval.

Automaticky přeloženo:

hodně štěstí

Automaticky přeloženo:

Moje perla

Automaticky přeloženo:

Nejlepší dárek byl pejsek. Bylo mi asi sedm let a táty kolega z práce zazvonil těsně po štědrovečerní večeři u nás doma a s pozdravem od táty ,který ten večer měl noční,mi předal do ruky malinkatý štěňátko,které jsem moc chtěla,ale mamka zas moc ne. Ale tehdy jí nic jiného nezbylo,protože kolega byl v tu ránu pryč.hi hi😜

pejsek🙏🏻

Můj nejlepší vánoční dárek, být s rodinou..

Automaticky přeloženo:

Naše nejstarší vnučka. Narodila se 27. prosince. Největší dárek, jaký jsem kdy dostal.

Automaticky přeloženo:

Nejlepší dárek je pro mě, ze se každý rok ve zdraví sejdeme😘

veselé Vánoce

Automaticky přeloženo:

hmmmmm jaký byl pro mě nejlepší dárek? Řeknu vám to. Nejlepší dárek pro mě tedy bylo, když místo, kde jsem se snažil najít nastavení na svém mobilu, bylo úplně nové a také telefonní číslo. samozřejmě nikdo neznal moje číslo...a najednou zazvoní a bylo to od mobilní společnosti a oooooo, jaké krásné překvapení jsem vyhrál na grand prix v Barceloně. Bylo to to nejkrásnější, co mě potkalo.

Automaticky přeloženo:

Nikdy jsem neměla na Vánoce dárek a nikdy jsem neměla na nic štěstí

Automaticky přeloženo:

Nejlepší vánoční dárek, jaký jsem kdy dostal, je vidět štěstí a vzrušení svých dcer

Automaticky přeloženo:

Když mi bylo sedm, maminka a tatínek se nás zeptali, co chceme k Vánocům, kolo nebo trampolínu.

Ptala jsem se, jestli bych sehnala poličku, která by mi udělala knihovnu 😃😃

Štědrý den a táta mi udělal moji vlastní malou knihovnu a všichni jsme dostali trampolínu a každý kolo ☺️☺️, když jsem pak šel do Circus on Marine Parade v Napier 1987 byly moje nejoblíbenější Vánoce vůbec

Automaticky přeloženo:

nejlepší dárek pro mou neteř

Automaticky přeloženo:

Mým nejlepším vánočním dárkem byla bezpochyby stereo tyč z 80. let, to byl ten nejlepší dárek, který si ve svých 39 letech stále nepamatuji, stačilo mi posunout pásku a převinout ji, použili jsme tužku, také sluchátka byla ze starověku s houbami v uších, v té době byla velmi špičková, cítil jsem se velmi oblíbený pomocí svého osobního sterea (zde v Chile se tomu tak říkalo)

Automaticky přeloženo:
Toto vlákno je uzamčeno
1...10 11 12...22
Jít na stránkuz 22 stránek
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky