DomůFórumSoutěže#153 Oracle of Gold – diskuze

#153 Oracle of Gold – diskuze

2 855 zobrazení 23 odpovědí |
před 2 měsíci
|
1 2
Přidat příspěvek
před 2 měsíci
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #153 Oracle of Gold.
před 2 měsíci

Tohle je špatné. Ani bonusová funkce to nezachrání...

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Pokud vidím, tento automat nemá velkou hodnotu, odehrál jsem všech 200 kol turnaje a jak se od dnešních pragmatických automatů dá očekávat, žádné bonusy nepadly a v dnešní době jsou automaty velmi zaujaté směrem k prohrám, a to jak v krátkodobém, tak i dlouhodobém horizontu.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

200 turnajových zatočení, největší výhra 16 dolarů a nikdy se neobjevil ve bonusové hře. Brutální automat.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Více od Pragmaticu... Myslím, že po Sugar Rush už nemají žádné slušnější automaty... Doufám, že Guru bude dělat turnaje s Hacksawem, což je lepší poskytovatel automatů.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Dostal jsem jako cenu 6 000, nevím, jak dopadnu.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

nejlepší kombinace 21$ 😲 To je zázrak pro poskytovatele Pragmatic 🙂)

Automaticky přeloženo:
herlindacossiovale68 příspěvek smazal/a
před 2 měsíci

Včera jsem obdržel/a velkou částku a skončil/a jsem druhý/á; je to poprvé, co jsem byl/a jedním/ou ze tří finalistů/finalistek.

Automaticky přeloženo:
valentinasele2001
před 2 měsíci

Gratuluji! 👏👏👏

Snad tohle štěstí vydrží déle.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Nevěřím nikomu z vás, že jste se dostali do čela. Ne po pár stížnostech, že v tomto turnaji není skutečný vítěz. Nejsme děti.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Bonus jsem dostal ve druhém zatočení s výhrou 3,40 €, což je velmi smutné, horší než jít večer spát s Oragmaticem.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Nevěřím nikomu z vás, že jste se dostali do čela. Ne po pár stížnostech, že v tomto turnaji není skutečný vítěz. Nejsme děti.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Hej, víš, co mi přijde fakt úžasné? Ať si v diskusních vláknech přečteš cokoli, vždycky děláš ty samé předpoklady. Teď se zaměřuješ na vítěze.

Toto vlákno není tvou osobní terapií proti prohrávání slotů; ty přehnaně negativní vibrace, které jsi vytvářel, už dlouho nebudou tolerovány.

Možná by bylo vhodné zvážit, zda se od toho odpoutat?

Berte to jako objektivní informaci.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Bonus jsem dostal ve druhém zatočení s výhrou 3,40 €, což je velmi smutné, horší než jít večer spát s Oragmaticem.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Moc hezký popis! 👏👏😁

Děkuju!

Automaticky přeloženo:
Rockford
před 2 měsíci

To není pravda, už jsem jednou vyhrál poukázku v hodnotě 20 eur.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Tahle hloupá hra by měla být smazána z historie automatů. Vývojáři by měli být posláni do gulagu.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Turnaje jsou skvělé a je tam pár dobrých věcí; dokonce jsem jednou vyhrál. Jiní poskytovatelé by byli opravdu skvělí 😍 V současné době jsou na trhu lídry Haber No Limit, PlayGo a Hacksaw.

Super automaty Hauch 👀

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Jo, žádný FS po všech těch 200 rolích 😂

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

To není pravda, už jsem jednou vyhrál poukázku v hodnotě 20 eur.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Děkuji, že se ozýváte. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Není zač 😎 Potřebuješ trpělivost a štěstí, je to turnaj zdarma a ne pouliční rvačka 💖💖💖 Miluju tyhle turnaje, můžeš si je vyzkoušet zdarma a pokud

Když se mi hra líbí, tak si zahraju i o peníze ^_~

Automaticky přeloženo:
1 2

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.