DomůFórumSoutěže#152 Starlight Princess Super Scatter – diskuze
6 911 zobrazení 112 odpovědí |
před 2 měsíci
|
1 2 3...6
Přidat příspěvek
Rockford
před 2 měsíci

Měl jsem dva bonusy a jeden super scatter a z toho jsem vyhrál 22 dolarů. 😀

První zatočení z free spinů bylo výherní a další byly prázdné. 😀

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

700 zatočení bez bonusu. Nevím, co si o téhle hře mám myslet. 🤔

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Už dlouho nemůžu hrát, protože se načítací panel vždycky těsně před koncem zasekne. Chvíli se ani neotevřelo tlačítko pro přihlášení. Jaký je problém, který mi brání hrát?

Automaticky přeloženo:
thomasposter7
před 2 měsíci

Hmm, nevím, v čem by mohl být problém.

Mohl byste to zkusit z jiného zařízení nebo použít jiný prohlížeč? Nebo možná vymazat soubory cookie?

Pokud to nepomůže, zeptám se Juraje, jestli neví, co by to mohlo způsobovat. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Hra jmbuttt

Automaticky přeloženo:
Andi777
před 2 měsíci

Můžete prosím vysvětlit, co tím myslíte?

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Dobrá hra

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Hahaha 700 zatočení bez jediného scatteru, prostě směšná hra, ale díky, že hrajete zdarma pro zábavu bez naděje na výhru.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

700 zatočení a žádný bonus ani scatter, tyhle hry jsou směšné a velká ztráta času, zvláště když postoupíte jen o 60 pozic a skončíte jen něco málo přes 3200. místo. Vážně vtip.

Automaticky přeloženo:
Sniktaw75
před 2 měsíci

Myslím, že když povolíte režim automatického roztočení, není to taková ztráta času. 🙂

Turnaj může skončit během pár minut.

Taky jsem moc bodů nezískal. Měl jsem dva bonusy, ale nebyly moc ziskové - jeden z nich - super scatter a vyhrál jsem 22 dolarů. 🙂

Všechno o štěstí.

Automaticky přeloženo:
thomasposter7
před 2 měsíci

Možná, že štít vašeho prohlížeče brání spuštění některých skriptů nebo souborů cookie.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Jak hrát zdarma??

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

20 roztočení zdarma, vyhrál jsem 246 $, ale pořád jsem se umístil na 2902. místě, něco takového, nic moc.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

700 střel... a ne 400. místo, odpad... Nemám tušení, jak hrají ti hráči s více než milionem hráčů.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Ani z jednoho příspěvku nejsem o moc moudřejší.Za sebe můžu říct , že mě vaše turnaje baví, akorát jsem se ještě nikdy snad ani vzdáleně nepřiblížil k nějakému slušnému místu ba ani ke 💯 nejlepších.Ale je mi jasné že tohle je jen o štěstí ( A nebo snad né?

před 2 měsíci

Takhle by to mohlo být v pohodě 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

V turnajích, kterých jsem se zúčastnil, jsem nikdy nedosáhl maximálně 3000 bodů. Myslím, že se umístil nízko, tak kolem tří tisícovek, ale ti s milionem a drobnými, nemyslím si, že by všichni dostali všechny bruslaře za sebou, myslím, že tam určitě dochází k propadání.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Díky 😉""

Upraveno
Automaticky přeloženo:
thomasposter7
před 2 měsíci

Taky si nemůžu zahrát bonusy.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Taky si nemůžu zahrát bonusy.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Otevři mi bonusy.

Automaticky přeloženo:
1 2 3...6
Jít na stránkuz 6 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.