DomůFórumSoutěže#145 Might of Freya Megaways – diskuze
1 293 zobrazení 5 odpovědí |
před 3 měsíci
|
Přidat příspěvek
před 3 měsíci
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #145 Might of Freya Megaways.
před 3 měsíci

Poměr zatočení k bonusu - průměrné zatočení v prvních 50 zatočeních, pak mě to už jen štvalo.

Bonus - zábava, nic zvláštního, standardní megaways bonus.

Základní hra - obyčejný megaways automat, zábavný, po chvíli nudný. Nicméně se mi moc líbí symbol bez bonusu a jeho pět po sobě jdoucích pádů pro získání bonusu

Celkově - 6,5/10

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

V nejlepším případě průměrná hra, za mých 200 zatočení jsem ani jednou netrefil roztočení zdarma, což hru pěkně shrnuje. Existují mnohem lepší možnosti megawayů, důrazně doporučuji je najít!

Hodnocení 4/10

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Díky za vaše názory, myslím, že jste to popsali dobře. Hru jsem ještě nezkoušel, takže ji taky zkusím. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Tohle musí být jeden z nejhorších automatů vůbec!!! Ani 1 zatočení zdarma…!!!! Celkem jsem vyhrál 38 dolarů… kámo, nemůžeš mi říct nic dobrého.

Automaticky přeloženo:
Edenvibe1
před 3 měsíci

Zdá se, že tohle bohužel nebyla tvoje šťastná hra.

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.