DomůFórumSoutěže#133 Conquer Babylon / RELAX – diskuze
8 534 zobrazení 76 odpovědí |
před 4 měsíci
|
1 2...4
Přidat příspěvek
před 4 měsíci
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #133 Conquer Babylon / RELAX.
před 4 měsíci

file Dobrý

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Nikdy neoklamte nikoho, kdo získá téměř 3 miliony bodů, jedná se o falešné profily vytvořené guruy, kteří chtějí lidi oklamat.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Zbývající částku po prohře v turnaji, která činila kolem 3000, jsem použil na nákup doplňků k této hře a ani jednou jsem nepřekročil částku, kterou jsem zakoupil.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

file 105

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Nikdy neoklamte nikoho, kdo získá téměř 3 miliony bodů, jedná se o falešné profily vytvořené guruy, kteří chtějí lidi oklamat.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Hmm, zajímavý závěr. Je jasné, že chceme vyhrát každou cenu a že turnaje vlastně neorganizujeme pro hráče, ale pro sebe.

Uvědomujete si, jak absurdně to zní? Proč bychom to vůbec dělali?

Proto se účastníš 78 turnajů?

Možná by sis měl/a rozmyslet, než něco takového řekneš.

To, co jsi tu napsal/a, moc nedává smysl. 😉

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Zbývající částku po prohře v turnaji, která činila kolem 3000, jsem použil na nákup doplňků k této hře a ani jednou jsem nepřekročil částku, kterou jsem zakoupil.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Ale v turnaji nemůžete nic prohrát, je to všechno zdarma. Myslíte tím, že když jste spotřebovali všechna roztočení zdarma, spustili jste hru znovu a zkusili nějaké bonusové nákupy? 🙂

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

file To je v pořádku

Automaticky přeloženo:
Wallentin81
před 4 měsíci

Docela pěkné skóre, řekl bych.

Pořád to nestačí na to, aby se to dalo uvést, je to trochu smutné. 😕

Možná na jiném turnaji. 😀

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

3000 000 bodů?? Nejsem ani zdaleka třetímu místu, natož prvnímu.

Něco je špatně, tohle jsou určitě PADLÉKY

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Dobře, to je to, co mám. Skutečné peníze, jak je můžu získat? file

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

3000 000 bodů?? Nejsem ani zdaleka třetímu místu, natož prvnímu.

Něco je špatně, tohle jsou určitě PADLÉKY

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Nevím, potřebujeme tu nějaké padělky, jak říkáš? Jen si představ, co bychom z toho měli.

Někteří lidé dokážou dosáhnout vysokého skóre a někteří ne, to je vše.

Pokud za tím potřebujete hledat něco jiného, nemusíte se těchto turnajů účastnit.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Dobře, to je to, co mám. Skutečné peníze, jak je můžu získat? file

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Nejedná se o skutečné peníze, ale spíše o zůstatek/skóre, které se vám podařilo nashromáždit. Pokud na konci turnaje skončíte na vítězné pozici, obdržíte poukaz.🙂

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 4 měsíci

Ale všechno dává smysl, obohacujete se skrze zákazníky a oni jsou vámi okrádáni, jak jste říkal, 78 turnajů a ani zdaleka nepřesáhnete 60 000 bodů, tak co se mi to snažíte vysvětlit?

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 4 měsíci

Teď se tu chováš drze, protože nesneseš pravdu 🤣🤣🤣🤣

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Hmm, zajímavý závěr. Je jasné, že chceme vyhrát každou cenu a že turnaje vlastně neorganizujeme pro hráče, ale pro sebe.

Uvědomujete si, jak absurdně to zní? Proč bychom to vůbec dělali?

Proto se účastníš 78 turnajů?

Možná by sis měl/a rozmyslet, než něco takového řekneš.

To, co jsi tu napsal/a, moc nedává smysl. 😉

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Naopak, dává to smysl, ten člověk říká pravdu, tohle je čirý podvod, nikdo nevyhrává, tvůj falešný profil ti přirozeně bere všechno, protože hry nic nedají, dost nechutný turnaj s podobnými piny, které nedají vůbec nic

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Tyhle turnaje jsou naprostý podvod, nic se nevyhrává a tak to lidé vidí.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Pěkná hra, jen se zdá trochu pomalá

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Ale všechno dává smysl, obohacujete se skrze zákazníky a oni jsou vámi okrádáni, jak jste říkal, 78 turnajů a ani zdaleka nepřesáhnete 60 000 bodů, tak co se mi to snažíte vysvětlit?

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Tak pokud tohle myslíš, tak tyhle turnaje prostě nehraj. 😀

Jsou zdarma, takže kde přesně se obohacujeme? Prostě si to rozmyslete, než něco napíšete.

Navíc se nebudu hádat s někým, kdo vidí pravdu.

Klidně si myslíte, co chcete.

Jen prosím nešiřte dezinformace.

Mějte krásný víkend a nadýchejte se čerstvého vzduchu. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Naopak, dává to smysl, ten člověk říká pravdu, tohle je čirý podvod, nikdo nevyhrává, tvůj falešný profil ti přirozeně bere všechno, protože hry nic nedají, dost nechutný turnaj s podobnými piny, které nedají vůbec nic

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Takže fakt, že jsi nevyhrál jediný turnaj, znamená, že všichni, kdo ho vyhráli, jsou falešní, že? Řekl bych, že je to docela rozumné.

Odhalili jste nás; potřebujeme, aby všechny účty byly falešné, abychom nalákali hráče do turnajů.

Odehrál jsem jich docela dost a ani jednou se mi nepodařilo dosáhnout milionu nebo se přiblížit k výhernímu místu, i když funkčnost testuji a stejně nemůžu nic vyhrát.

Nemusíte vůbec hrát turnaje, pokud si myslíte, že potřebujeme hráče klamat.

Pracovali bychom jen sami proti sobě a nemělo by to žádný efekt.

Automaticky přeloženo:
1 2...4

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 3 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.