DomůFórumSoutěže#130 Chilli Heat Spicy Spins – diskuze

#130 Chilli Heat Spicy Spins – diskuze (strana 2)

7 971 zobrazení 79 odpovědí |
před 5 měsíci
|
1 2 34
Přidat příspěvek
před 5 měsíci

Vyhrává někdo něco z těchto freerollů, myslím, že ne?!

Nejsou zde žádná bonusová kola ani nic jiného a nikdy se ani nedostanete mezi 500 nejlepších. Proč tento podvod?

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

V bonusu se mi podařilo nahrát 160 bodů, což je podle mě docela dobré. Ale moc bodů jsem nezískal.

Každopádně, tohle jsou turnaje, které nabízíme zdarma, takže kdybychom potřebovali hráče podvádět, nebylo by to zdarma.😉

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 5 měsíci

Prostě povzbuzují lidi, aby hráli o skutečné peníze... vedou k pyramidovému schématu, které získáte hraním online automatů... nový uživatel... dynamické výhry ve hře, dokud nejsou přesvědčeni, aby hráli vyváženou hru... pak ten darebácký byznys s neustálými podvody den za dnem a ničením obětí... to jsou online automaty...

Automaticky přeloženo:
mivare
před 5 měsíci

Abych vás povzbudil ke hraní o skutečné peníze...nejvíc zrádný a podvodný byznys, jaký existuje.

Automaticky přeloženo:
Divinorum
před 5 měsíci

Ano, je to možné, ale mluvíme o bezplatných turnajích, které na webu máme, a pravděpodobně ne o celkovém dopadu automatů a hazardních her na život.

Ale chápu, co tím myslíš.

Automaticky přeloženo:
Divinorum
před 5 měsíci

Tento rok jsem odehrál tolik společenských turnajů z jiných webových stránek a od jiných poskytovatelů... a takhle jsem si to nemyslel. Všechno je na vás jako hráči. Já si prostě užívám automaty a hledám štěstí.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Je zřejmé, že podnikáte v online kasinu nebo pro něj pracujete.

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 5 měsíci

Ahoj. Ani jedna hra NEFUNGUJE!

Zdravím..

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 5 měsíci

Ani jedna hra v turnaji NEFUNGUJE (viz snímek obrazovky)!

Zdravím... file

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 5 měsíci

je moje e-mailová adresa a v minulém klubovém turnaji Tropicana jsem vyhrál 50 dolarů. Dostal jsem od vás e-mail, který mě informoval o této novinkě, požádal mě o potvrzení, což jsem udělal, a uplynul týden nebo dva, aniž bych od vás dostal žádnou informaci... Prosím, přepošlete to příslušnému oddělení, abych mohl obdržet svou výhru...

Vaše pomoc bude v tomto ohledu velmi oceněna... Děkuji

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Dobrý den. Proč aktuální turnaj stále nefunguje? file

Automaticky přeloženo:
vAgY83
před 5 měsíci

Ahoj, funguje to. Zkus tohle:

file

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Je zřejmé, že podnikáte v online kasinu nebo pro něj pracujete.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Řekl byste to někomu, kdo má jinou zkušenost? Myslím tím, že v kasinech se samozřejmě hraje o skutečné peníze; to byl vždycky hazard. Pokud se z tohoto konceptu cítíte nepříjemně, nevidím důvod, proč byste se měli i nadále angažovat. Kromě toho, koneckonců, jde jen o turnaje ZDARMA... 🙂

Automaticky přeloženo:
Radka
před 5 měsíci

Bráníte svůj byznys... Já bráním hráče, kteří nejsou ničím jiným než oběťmi provozovatelů, licencí a dodavatelů, kteří z toho profitují prodejem falešného a zcela kontrolovaného (štěstí)... největší společenské rakoviny.

Automaticky přeloženo:
Divinorum
před 5 měsíci

Divinorum,

Vaše křížová výprava proti „sociální rakovině" hazardních her je… přinejmenším dramatická.

Ale tohle je fórum, kde hráči sdílejí osobní zkušenosti: dobré i špatné, nebo jiné než ty vaše.

Ano, hazardní hry s sebou nesou rizika. Ano, někteří lidé s tím mají potíže. Proto aktivně mluvíme o nástrojích sebeovládání a zodpovědné hře. Ale volat po morální zkoušce pokaždé, když někdo zmíní roztočení válců, je trochu moc. To je jako jít do cirkusu a křičet, že klauni jsou vládní experiment na ovládání mysli. Nejste tu proto, abyste se dívali na představení, jste tu proto, abyste křičeli na stan.

Takže si povídejme, ne kážeme. A pokud už něco označujete za „největší sociální rakovinu", zaslouží si to trochu víc důkazů než jen caps lock a konspirační teorie. 🙂

Jasný?

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Podívej, řeknu ti jednu věc... evidentně obhajuješ svůj byznys podívanou na idiocii. Je jasné, že hrací automaty jsou stvořeny ve prospěch kasin. Obhajuješ svůj byznys, děláš absurdní srovnání a mluvíš jako diktátor... Respektuj můj názor. Nejsem tu od toho, abych propagoval hazardní hry. Co se týče zodpovědného hraní, je to výmluva k obviňování hráčů poté, co je okradli hrami, které jsou pyramidovým schématem. Ukazuješ jediné zájmy, které máš, protože to tě živí.

Automaticky přeloženo:
Divinorum
před 5 měsíci

A co tady děláš?

Automaticky přeloženo:
Divinorum
před 5 měsíci

Jaký má smysl navštěvovat web s recenzemi online kasin (který má poskytovat upřímné recenze, aby se předešlo podvodům) a kritizovat? Mýlíte se.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
pepelong99443
před 5 měsíci

Upřímně? Vzdělávejte se a podívejte se na hodnocení brokerů, kterým trvá měsíc, než vám převedou peníze, když klientovi prodají falešné výběry do 3 pracovních dnů.

Automaticky přeloženo:
pepelong99443
před 5 měsíci

Vyjádřete svůj názor, tohle je fórum.

S naprostou svobodou názoru.

To je to, co tady dělám.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Podívej, řeknu ti jednu věc... evidentně obhajuješ svůj byznys podívanou na idiocii. Je jasné, že hrací automaty jsou stvořeny ve prospěch kasin. Obhajuješ svůj byznys, děláš absurdní srovnání a mluvíš jako diktátor... Respektuj můj názor. Nejsem tu od toho, abych propagoval hazardní hry. Co se týče zodpovědného hraní, je to výmluva k obviňování hráčů poté, co je okradli hrami, které jsou pyramidovým schématem. Ukazuješ jediné zájmy, které máš, protože to tě živí.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Divinorum,

Máte naprostou pravdu, že výherní automaty jsou pro kasina nejziskovějším typem hry, mají nejnižší RTP ze všech – o tom se nediskutuje. Skutečná otázka tedy zní, pokud to víte, co přesně děláte na hazardním fóru? Na takovém, které ani nenabízí automaty o skutečné peníze? A proč vůbec hrajete?

Navíc si stěžujete ve vlákně o turnajích na automatech zdarma. Nikdo tu neprohrává, nikdo není podveden a nikdo vás nenutí se jich účastnit. Takže pokud se tu někdo chová jako idiot nebo bludný diktátor, ať se nadechne a zamyslí se, než příště něco napíše.

Jasně jste vyjádřil svůj názor. To je v pořádku. Ale tón a osobní urážky? Ne v pořádku.

Nemám problém tě zablokovat, protože jsi mimo slušnou konverzaci. Tohle chceš?

Automaticky přeloženo:
1 2 34

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.