DomůFórumObecná diskuze o gamblinguHrajte s Maxem Vyhrajte přes 100 000 a více

Hrajte s Maxem Vyhrajte přes 100 000 a více

1 617 zobrazení 10 odpovědí |
před 6 měsíci
|
Přidat příspěvek
před 6 měsíci

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli by nebylo lepší vybrat si 3-4 hry s maximální výhrou přes 100 000x a pak hrát jen tyto 3-4 hry s nízkými sázkami, dokud nedosáhnete velké výhry? S nízkými sázkami se váš zůstatek pokaždé tak rychle neztrácí a stále můžete s nízkými sázkami vyhrát velké částky. Má s tím někdo zkušenosti?

Zajímal by mě váš názor.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
roleciko
před 6 měsíci

Hele, možná to není špatný nápad, ale šance, že maxwin spadne, asi není tak velká. Nikdy jsem o tom moc nepřemýšlel. Jak často maxwin na automatu padá? Určitě to můžeš zkusit, ale je to o štěstí a mohl bys tam hrát rok a nemusel by spadnout a já bych se tam mohl dostat hned první den a mít štěstí.

Takže si nemyslím, že je opravdu důležité, jak moc nebo jak často hrajete, ale možná nějak statisticky máte šanci to trefit. Ale nemyslím si, že je to velký problém. Samozřejmě byste museli vědět, kolik hráčů hraje hru, jak často a tak dále.

Je to všechno hypotetické, ale doufejme, že jednou budete mít to štěstí a skutečně vyhrajete maximální výhru.☘️😊

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Není pro mě nutně důležité dosáhnout maximální výhry, ale ve hrách jako Tombstone Slaughter od No Limit City, která má maximální výhru přes 300 000x, by stačilo i 50 000x. To je pořád velká výhra s vkladem řekněme 20 centů. Pro srovnání, většina ostatních her má maximální výhru mezi 5 000x a 20 000x. Takže je lepší mít šanci dosáhnout až 300 000x s vkladem 20 centů, než získat maximálně 5, 10 nebo 20 000 eur s vkladem 1 euro.

Automaticky přeloženo:
roleciko
před 6 měsíci

Teoreticky je to pravda. Jak často to padá v praxi, je jiná věc. Ale z logického hlediska ano, pravděpodobně by se to vyplatilo víc, kdyby to mělo tak vysokou maximální výhru na daném automatu.

Takže hrajete převážně takové automaty, nebo je to nápad, který byste chtěl v budoucnu vyzkoušet?

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Doposud jsem hrál převážně tyto hry, ale i jiné s vkladem 1 €. Teď ale zvažuji, že v budoucnu budu hrát pouze tyto hry. Už jsem vyhrál částky mezi 5 000 a 8 000 € s vkladem 20 centů a pak v květnu jsem měl velkou výhru 23 000 € s vkladem 30 centů. To je výhra přes 75 000x. Hra, kterou jsem hrál, má maximální výhru přes 300 000x.

Takže to může jít mnohem výš. Proto jsem si říkal, že si v budoucnu vyberu dvě nebo tři takové hry a budu je hrát jen do té doby, než znovu uspěju ve velké výhře. Zkoušel bych pár zatočení každý den, dokud nenarazím na den, kdy vyhraju. Myslím, že takhle tolik peněz neprohraji, protože s 20centovými sázkami se tak rychle nedostanete k nule. To byl můj nápad, proč jsem tuto strategii vyzkoušel.

Co si o tom myslíte, je to dobrá strategie, nebo si myslíte, že to není dobrý nápad?

Automaticky přeloženo:
roleciko
před 6 měsíci

Ahoj,

Dává smysl hrát hry s co nejvyššími výhrami, za předpokladu, že si tím nezničíte bankroll. Zní to skvěle.

Na základě toho bych tipoval, že bonusy s limity moc nemáš rád, že? 😀

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Hraji bez bonusů. Pouze se skutečnými penězi.

Nemám rád podmínky jako bonusy.

Automaticky přeloženo:
roleciko
před 6 měsíci

Přesně takový dojem jsem měl. Mimochodem, ať je to taky.

Jaký je ale váš názor na hry s progresivním jackpotem? Na základě vašich myšlenek ohledně maximální výhry na zatočení by mě váš názor zajímal. Jen pokud chcete pokračovat. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Bohužel se k progresivním jackpotům nemohu vyjádřit, protože takové hry hraji jen zřídka. Na základě zkušeností ostatních hráčů jsou takové jackpoty velmi vzácné a téměř nemožné je vyhrát. Osobně jsem nikdy neslyšel o tom, že by někdo jackpot vyhrál. Tím myslím Grand Jackpoty. Ale jak jsem řekl, nemám s nimi žádné zkušenosti.

Pravděpodobně to záleží na velikosti jackpotu. Čím nižší jackpot, tím vyšší je šance na jeho výhru.

Automaticky přeloženo:
roleciko
před 6 měsíci

Hej, ale to mi zní jako dobrá strategie. 🙂 Neboj, jen jsem se chtěl zeptat, protože to cítím úplně stejně; jen jsem se nemohl rozhodnout, jestli jsem jediný, kdo trochu váhá s jackpoty...

Dokud si to užíváme a bankroll je v pořádku, tak je asi všechno v pořádku.

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Tak to je.

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.