DomůFórumObecná diskuze o gamblingu3 100 dolarů uvízlých u RainBet, jaké mám možnosti?

3 100 dolarů uvízlých u RainBet, jaké mám možnosti?

58 zobrazení 0 odpovědí |
před 13 hodinami
|
Přidat příspěvek
před 13 hodinami
gbcz

15. srpna 2026 jsme s kamarádem vsadili z našich oddělených účtů Rainbet na zápas Genclerbirligi vs. Fenerbahce. Oba jsme vsadili na výhru Fenerbahçe. Já jsem vsadil 1 300 dolarů a můj kamarád také. Oba fandíme stejnému týmu a věříme si, takže jsme se rozhodli vsadit stejnou částku.

Poté, co byla sázka vypořádána, se náš zůstatek zvýšil na zhruba 3 100 dolarů pro každého. Poté jsme si zahráli několik automatů a poté jsme odeslali žádosti o výběr. Můj přítel si svůj výběr obdržel, ale ten můj ani po několika hodinách nedorazil.

Kvůli tomu jsem kontaktoval živou podporu. Požádali mě o dokončení všech ověřovacích postupů. Předložil jsem vše, co požadovali, včetně osobních údajů, dokladů totožnosti, selfie, bankovních výpisů/záznamů o platbách atd. Všechny mé úrovně ověření byly úspěšně dokončeny a schváleny.

Asi o pět minut později jsem byl náhle odhlášen ze svého účtu. Živá podpora mi sdělila: „Bylo zjištěno více použití účtu a váš účet byl trvale uzavřen." Poté ukončili konverzaci s podporou, aniž by mi dali řádnou příležitost situaci řádně vysvětlit.

Napsal jsem e-mail společnosti Rainbet ohledně zbývajících přibližně 3 100 dolarů na mém účtu a bylo mi řečeno, že mi peníze nebudou vráceny.

Takže teď mám pro všechny pár otázek:

Jsem vinen jen proto, že jsme s kamarádem vsadili společně?

Jsme vinni, protože jsme oba vsadili na vítězství úplně stejného týmu? Ani jsme nevsadili na opačné strany zápasu.

Nevyužili jsme žádné bonusy, nezneužili žádné mezery v systému ani jsme nezneužili žádný systém. Prostě jsme riskovali s vlastními penězi a vsadili. Jak to ospravedlňuje zabavení celého mého zůstatku?

A kdyby naše sázky prohrály, vrátil by nám Rainbet peníze, protože jsme údajně porušili pravidla? Samozřejmě že ne. Pokud prohrajeme, peníze jdou do kasina a zdánlivě není žádný problém – ale když vyhrajeme, najednou je problém?

Poslal jsem e-mail Rainbetu s žádostí o vrácení alespoň původní vložené/vsazené částky, ale nedostal jsem žádnou odpověď.

Žádám Rainbet o vrácení zbývajících finančních prostředků na mém účtu. Minimálně ať mi vrátí peníze, které jsem původně vsadil do rizika. Zablokování celého mého zůstatku a pouhé prohlášení, že nic z něj nebude vráceno, je naprosto nerozumné.

Jméno účtu RainBet: Sergenbey

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.