Ahoj Radko
Děkuji za odpověď.
Považuji vaši stránku za úžasnou, když jsem ji procházel, než jsem vždy hledal nebo psal hazardní organizaci v Gibraltaru, bohužel jsem nikdy nedostal odpověď bk. tak jsem přestal psát. na některých stranách jsem byl posledních 9 měsíců, brzy se ti hra zastaví nebo zamrzne nebo je chyba, nebo hra skáče, nahlásím to, ale vždy stejné odpovědi, na které straně jsi, vyčisti si cookies exetera, vím to tam není nic špatného na mém klíně, pravidelně jej kontrolujte každý den, přeji si vědět o trochu více počítačových technologií, pamatuji, musím se zeptat, jsou tyto hry kontrolovány, než půjdou online?
Například "SLINGO" JE MOJE OBLÍBENÁ HRA.
ale od října 2022, pokud je napsáno dopple line, počítá se pouze 1, ale ne 2- stále dostanete 2 řádek, ale monewise jde -dopple line 2+2=4 ne 2=2=3, takže by to bylo původní, 40 pencí ne 20, ani 30 pencí a je vždy na slingu xxxtreme, možná je to můj klín, možná má hra tuto přezdívku, není pouze na jedné straně, ale na 4 stranách, proto se ptám, zda jsou kontrolováni?
pozdravy
G. Clark
Hi Radka
Thank you for ur reply.
I do find your Page amazing walking through, before i was always looking or writting to the gambling organisation in Gibraltar sadly never get Reply bk. so i stopped writting. on some sides i been over the last 9 month soon thee game stops or freezes up or there is on error, or the game jumps i do report it but always same answers whih side are u on, clean your cookies exetera, I do know there is nothing wrong with my lap regular check it every day, mind wish know awee bit more of computer technoligy,mind I must ask , those games are they get checked before they go online?
For examble "SLINGO" IS MY FAVIOURED GAME.
but since Oct 2022 if it says dopple line it only counts 1 but not 2- still get the 2line but monewise goes -dopple line 2+2=4 not 2=2=3 so it would be origional, 40 pence not 20, nor 30 pence and its always on slingo xxxtreme, maybe it is my lap maybe the game has this nicknack its not only on one side its on 4 sides, thas why i am asking do they get checked ?
Regards
G.clark
Automaticky přeloženo: