DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 132)

535 750 zobrazení 2 680 odpovědí |
před 4 roky
|
1...131 132 133...135
Přidat příspěvek
před 3 měsíci

Přijal někdo úspěšně peníze od Interwettenu? Má s tím někdo zkušenosti?

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 3 měsíci

Dobré ráno!

Vážím si vašeho pochopení a je skvělé slyšet, že se věci v minulosti obrátily dobře. Hodně štěstí v současnosti! Abych byl upřímný, nejsem moc zběhlý v mezinárodním ani národním právu a případech. Nicméně jsem rád, že i hráči mohou vyhrát!

Samozřejmě se na fórum podívejte, kdykoli budete chtít. Podělte se o cokoli, co by vás mohlo zajímat! Sdílení je starostlivé. 😊

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 3 měsíci

Mohu vám jen říct, že mou reklamaci písemně zamítli kvůli svým obchodním podmínkám a v případě potřeby bych měl zvážit právní možnosti. Myslím, že čistá ztráta se pohybovala někde mezi 1 000 a 2 000 EUR.

Totéž s N1, myslím, že je musíte zažalovat, jinak se nic nestane.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Díky za informace @edonko a @abelinglaekamp 👌🏻

Myslím, že @Radka má na mysli příspěvky uživatele @guru.administration, což byl rozhodně podvod. Myslím, že spousta lidí tady doufá, že dostanou své peníze, a u některých velkých částek se jim může zbláznit (jako při hazardních hrách) a zaplatí předem. Pak už jsou peníze pryč. Buďte opatrní.

Taky mluvím o šestimístné sumě ve Stake, myslím, že jsme zhruba na stejné úrovni @edonko.

Proto bych se s tím rád pustil do řešení. Nicméně jsem peníze odepsal, dokud nebudou hlášeny skutečné úspěchy, které by se daly přenést na můj případ. Vzhledem k tomu, že GL-Recht z Rakouska něco udělal, sleduji situaci a zvažuji, co by dalšího bylo možné.

A ještě N1: Ano, pomůže jedině žaloba. Taky mám rozsudek pro zmeškání (pravděpodobně proto, že lhůta před okresním soudem už uplynula). Ale žádná platba nepřišla a je tu faktura 55.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

V příloze je rozsudek zemského soudu v Ellwangenu týkající se limitů na hráče. Prosím, jednoduše otevřete odkaz a klikněte na něj celý.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=b811598b4b&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1844973327381189532&th=199aa97756a0539c&view=att&zw&disp=safe&saddbat=ANGjdJ89hPe-I4eUNuwXMIzZJjNUnamk0RkyTF0XrxOwdzORuacsgdoL6B9urGAXPlU1HJfIm6_a9g3bzxdLH20ZkNrfNC_WcvMmqTc6YbMymMavhwLe1XLi0gKJ_KS2llpMst5IbEi3y6bL7hwC0 FwqogulMf-5VzB3YD9wQlUN9vARJL4JXBzMIxmoM2KZR3fs3IhS2v4LtpufvhDuigUmJMTzhG0flQZ539 g9mgHSuCPka_1msw_F_nQad37WBY7mANTZk-QW7swN38Y0LeFzxy6wPIAnekcFW_ONdaO2bQ1NcIMEg8u6 Lub1VY925yY6UiGWUur_ZvmHdj2BKJzncU-0vV9hXSorq0f59rGEUGzvRwjA8sLZc5CJd93TnqQhJI3sR4 IIg8rSjya6BbkjQRyhViszqAxTwWdeoIlWcS61nZm6QRtza9D5E49Pc0yFHTCdWQySw9Q9cN00p0dtPKCH Lel8VaEKWdZl5dtWShzfPxvSEnjTHZK4x_i_Oz9pu5pY9XQLGKBqGD5XhtxoX2m8IG8T9fExo9mEW2cWa cC6Wmy_00Wj7dbs2PTGp1Ph5FBcaK4wb4pFBj0t8TaHKm0jOuqzlK6HNo5q-S9tgWHvSgHmbVh08obl4MQ b8iX4JWYR0gRZr0NlQbkjfW6yCsAFLH2HZ4T4e7ot3bLoBgkVHG096HA0OQp5qLu8K1QXoRh9_VrFXaPBK abSzhTGgAJVd6z3_5Q-QNNvfvbH3m3AkeXXMUmVBbdpgauRUJxwa8xt_HtOPE1AoIf1czP4DDhOenOhj2z D_P48LAY_WOE2P5aSwZBc0yJDL0ZsElwoz-fAORNro186Tm-L7db8H3avFcDjdK1hnqL38sV1Oxn43uwI Cq2hET3ho6JystVf8woyjRIiyl01fchgRHXKrcSOeUA5tneQeBnN47gP-Z7oh4K97bZDyJUFKJZxpQvHE7 mvGoqFp8HbKBb0bM4AGMKz_E2PXKSEdVujsBSO0GkupcvZBcCy3k6xMxIYB9YH45GwsZOulHs-67ZnL7sn 8yjtKA60UQESAEQm9Bb0SNvErB4ZWkdKHQQMXEzkm0U7Vs1KZsJ89teOrQwd4Txlai0z3PM9oq3Ty9CcSQ

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Automaticky přeloženo:
edondoko
před 3 měsíci

Ahoj, četl jsem, že jsi úspěšně obdržel vrácení peněz z kasina na Curaçau.

Musím být ze Švýcarska, abych dostal/a vrácení peněz? Žiji v Německu.

Můžete mě kontaktovat e-mailem? Můžeme se dobře dohodnout a pokud mi pomůžete získat peníze zpět, dostanete podíl.

Neváhejte mi napsat e-mail: [email protected]

S pozdravem

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Drazí lidé

Vidím tu spoustu hráčů, kteří se marně snaží získat své peníze zpět z kasin. Rád bych vás podpořil v vašich prvních krocích.

Každý hráč má nárok na plnou náhradu, ale v praxi je to často obtížné vymáhat. Dohoda je však realistická, pokud se rozhodnete pro řádně sepsaný dopis od právníka.

Ačkoli nejsem právník, pracuji jako konzultant pro malé a střední podniky a soukromé klienty ve Švýcarsku a radím více než 15 společnostem s ručením omezeným (GmbH) v oblasti svěřeneckých fondů, právních záležitostí a pojištění. Mohu jménem své společnosti sepsat právní dopis s požadavkem alespoň na vyrovnání. To vám dává reálnou šanci získat alespoň část svých peněz zpět.

Kontaktujte nás, prosím, pouze pokud jste dosud nekontaktovali právníka.

Zašlete mi všechny podrobnosti vašeho případu (popis od A do Z) a také všechny důkazy (ideálně shromážděné v jednom PDF souboru).

Korespondence s kasinem je také užitečná pro strukturování dopisu fundovaným způsobem.

Už jsem úspěšně dosáhl dohody s kasinem na Curaçau. Nicméně u Stake.com jsem si uvědomil, že neprofesionální první pokus výrazně snížil mé šance. Momentálně jsem v kontaktu s právníkem ze Švýcarska a stále čekám na odpověď.

E-mail: [email protected]

Vezměte prosím na vědomí, že mohu zpracovávat pouze vážné dotazy. V každém případě předpokládám, že pro mě neexistuje žádná šance na úspěch – proto od vás opravdu potřebuji komplexní informace a důkazy.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Žádné další zprávy - takže se zářím zase všechno točily mezi prázdnými sliby.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Drazí lidé

Vidím tu spoustu hráčů, kteří se marně snaží získat své peníze zpět z kasin. Rád bych vás podpořil v vašich prvních krocích.

Každý hráč má nárok na plnou náhradu, ale v praxi je to často obtížné vymáhat. Dohoda je však realistická, pokud se rozhodnete pro řádně sepsaný dopis od právníka.

Ačkoli nejsem právník, pracuji jako konzultant pro malé a střední podniky a soukromé klienty ve Švýcarsku a radím více než 15 společnostem s ručením omezeným (GmbH) v oblasti svěřeneckých fondů, právních záležitostí a pojištění. Mohu jménem své společnosti sepsat právní dopis s požadavkem alespoň na vyrovnání. To vám dává reálnou šanci získat alespoň část svých peněz zpět.

Kontaktujte nás, prosím, pouze pokud jste dosud nekontaktovali právníka.

Zašlete mi všechny podrobnosti vašeho případu (popis od A do Z) a také všechny důkazy (ideálně shromážděné v jednom PDF souboru).

Korespondence s kasinem je také užitečná pro strukturování dopisu fundovaným způsobem.

Už jsem úspěšně dosáhl dohody s kasinem na Curaçau. Nicméně u Stake.com jsem si uvědomil, že neprofesionální první pokus výrazně snížil mé šance. Momentálně jsem v kontaktu s právníkem ze Švýcarska a stále čekám na odpověď.

E-mail: [email protected]

Vezměte prosím na vědomí, že mohu zpracovávat pouze vážné dotazy. V každém případě předpokládám, že pro mě neexistuje žádná šance na úspěch – proto od vás opravdu potřebuji komplexní informace a důkazy.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

100% spam

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Konečné stanovisko ESD ve věci C-198/24 bude zveřejněno 30.10.25, takže prosím počkejte ještě dva dny.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Automaticky přeloženo:
alipirhan
před 2 měsíci

Moc to nepomůže... c683/24 se týká poprav na Maltě

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Nečte se to špatně.

Tak na další 2+ roky 💪

Upraveno
Automaticky přeloženo:
justus99
před 2 měsíci

Pokud se to stane právně závazným, nemělo by to trvat další dva roky.

Už teď je dostatek lidí, kteří mají platný exekuční titul.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Automaticky přeloženo:
Kanu2002
před 2 měsíci

proč by to měl být spam?

Tady ve Švýcarsku je doslova e-mail propojený s registrovanou firmou.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Stanovisko generálního advokáta ve věci C-198/24 (pan Green)

https://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?mode=DOC&pageIndex=0&docid=305693&part=1&doclang=DE&text=&dir=&occ=first&cid=12976936

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Rychlá otázka pro všechny: kdo další financuje soudní spory z wirholendeingeld.de?

Co lze dělat, když stávající poskytovatel finančních prostředků na soudní spory již neexistuje? Co se stane dál? Mohu si jednoduše najmout nového poskytovatele finančních prostředků na soudní spory?

Můj aktuální stav:

Krajský soud (LG) spor vyhrál. Žalovaný se odvolal. Vrchní krajský soud (OLG) řízení přerušil do doby, než bude vynesen rozsudek Evropského soudního dvora (ESD).

Díky předem!

Automaticky přeloženo:
1...131 132 133...135
Jít na stránkuz 135 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.