DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 120)

545 524 zobrazení 2 700 odpovědí |
před 4 roky
|
1...119 120 121...136
Přidat příspěvek
Baker3xx
před 10 měsíci

Ale kasina pravděpodobně pochopí poselství aplikací... možná budou některá spolupracovat více než dříve

Automaticky přeloženo:
HugoH
před 10 měsíci

Už víme, jakým směrem se to ubírá? Bylo vyjednávání dobré pro spotřebitele nebo více pro kasina?

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Z toho, jak se článek čte, se nedalo poznat, kterým směrem se bude ubírat, ale pokud se ptáte na můj pocit, mám z "falešného postupu" dost špatný pocit.

Automaticky přeloženo:
Baker3xx
před 10 měsíci

Kde si mohu přečíst článek?

no pak by bylo konečně jasné, že jsou všichni podplácení haha

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Nicméně podle data definitivních přihlášek lze říci, že jde o další malý „dílčí úspěch" provozovatelů kasin.

Automaticky přeloženo:
Baker3xx
před 10 měsíci

Jsem si jistý, že rozhodnutí bude ve prospěch hráčů! Fundraisingové agentury zálohovaly miliony eur na soudních výdajích a stále přijímají případy. Nikdo by to neudělal, kdyby nebyl stoprocentně přesvědčen o úspěchu.

Automaticky přeloženo:
Baker3xx
před 10 měsíci

já tomu nerozumím. Všechny advokátní kanceláře šíří optimismus a mluví o trpělivosti, kterou by člověk měl mít, a pak to tak nějak všechno nedopadne...

Automaticky přeloženo:
HugoH
před 10 měsíci

Informace z jednání by byly velmi zajímavé, abyste si mohli udělat vlastní názor

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 10 měsíci

Právníci chtějí jen to, co je pro vás nejlepší... vaše peníze

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Moje teorie je, a mnoho lidí souhlasí, proto obvinění z „falešného postupu":

(Souvisí se skandálem Mercedes diesel)

Konečné příspěvky jsou zaslány nám. Pak vycházejí někdy v termínu podzim/zima. Poté je žaloba nečekaně stažena. Poté bylo řízení 2,5–3 roky zmanipulováno, čímž se získal čas.

Pak je vše opět ve vzduchu a není soudit, i když to pro nás vypadá velmi dobře.

Závěrečné řeči byly pro žalobce také velmi příznivé. Pak se Mercedes dohodl se žalobci...tak funguje civilní řízení!

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 10 měsíci

Stále věřím, že konečné stanovisko bude pro spotřebitele kladné, ale jak již bylo napsáno výše, je dost možné, že bude žaloba stažena (jelikož byla fiktivní Maltou).

Podle mého názoru je to jediný důvod, proč Malta položila otázky Evropskému soudnímu dvoru na základě tohoto konkrétního případu.

Automaticky přeloženo:
Baker3xx
před 10 měsíci

Nemůže ESD odmítnout stáhnout rozhodnutí, jsou-li v sázce zájmy ostatních členských států? Existují důkazy o výmyslu?

Automaticky přeloženo:
HugoH
před 10 měsíci

Zdroj ChatGPT

Ano, v zásadě lze žalobu vzít zpět, i když jsou dotčeny ostatní členské státy – ale ESD může případ nadále projednávat, pokud to považuje za nutné.

Automaticky přeloženo:
Baker3xx
před 10 měsíci

Která žaloba by měla být stažena, zvláště pokud byla zinscenována za účelem získání času?

Jak to ovlivní popravy na Maltě? Pokud svoboda poskytování služeb již není argumentem, pak by zákon 55 byl v blízké budoucnosti automaticky zrušen, že?

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Neustále kontroluji své příspěvky. Úplně otravné...

Ano, je to možné, ale ESD se může případem nadále zabývat, pokud to považuje za nutné

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Mohl bys tady lidi odkázat na vlákno BGH, už jsi to tam zveřejnil.

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 10 měsíci

Německý právník, který odkoupil pohledávky hráčů a poté nezávisle hledal pohledávku u soudu na Maltě. Na základě tohoto tvrzení maltský soud postoupil otázky Evropskému soudnímu dvoru. Všichni právníci se proto domnívají, že tento přístup představuje rozumný postup, jak získat ještě více času pro kasina.

Automaticky přeloženo:
Nichtmitmir
před 10 měsíci

Nevím, jestli je to povoleno, tak se snažím tu informaci sdílet. Prosím, omluvte mě.

Automaticky přeloženo:
Nichtmitmir
před 10 měsíci

Kde to můžete vidět?

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Ano, rozumím, máte pravdu. Nepřemýšlel jsem o tom.

Myslím, že mnoho lidí tady ještě není připraveno na to „tam". 😅😅

Automaticky přeloženo:
1...119 120 121...136
Jít na stránkuz 136 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.