DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 113)

545 457 zobrazení 2 700 odpovědí |
před 4 roky
|
1...112 113 114...136
Přidat příspěvek
před 11 měsíci

Pokud má někdo pravomocný rozsudek, nikdo nemůže nic požadovat zpět, jen si to promyslete, sedněte si a vypijte pivo

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 11 měsíci

Proč čekat...??

Podle mě je to ta nejhloupější věc, kterou můžeš udělat...

Své nároky jsem předložil

www.pokeranwalt.com prodáno a už žádné bolesti hlavy.. za 4 dny to bylo na mém účtu.. pfff... můj přítel čeká 3 roky.. zeptal jsem se, zda je to možné bez čekání.. paní řekla ano.. a bylo to... žádné riziko pro mě a věc byla vyřízena pro mě.. ať už bwin, interwetten, 'bet365, peníze zbankrotuji nebo ne.. 🤭🤭😃😃

Upraveno
Automaticky přeloženo:
UniBetSCAAM
před 11 měsíci

Ano a kolik procent jsi dal?

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 11 měsíci

Dostal jsem dobré peníze, protože jsem doporučil 2 své přátele .. 75 % .. Byla velmi štědrá

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 11 měsíci

Normálně to nesmím říkat... ale od hráče k hráči... 🤝.. 🤝.. proti špinavým kasinům musíme držet spolu...

Nejšťastnější jsem byl, když jsem zažaloval unibet... (orgasmus👙♥️👅) 20 dní mi nevyplatili výhru... pak jsem je zažaloval přes pokeranwalt.com... peníze byly na účtu za 1,5 dne... ale tou dobou už mě znala a dostal jsem navíc 100€ pro kamarádku...

Ale jak jsem řekl...nehrát je nejlepší...ale jsme závislí...

Co nechápu je, když tady lidi píšou, že ty nelegální věci neexistovaly atd... jsem rád, že ty nelegální věci existují... jinak bych část svých peněz nikdy nedostal... pro mě to bylo jako smlouva o stavebním spoření... a lidi co tu čekají 5/6 let... jste ještě normální???? Užívej si života... ber cokoli, co můžeš získat... pokud nemůžeš prohrát, nehraj...

Říkám, že jsem ZÁVISLÁ 💉💉🎰🎰..

Byl jsem na terapii dvakrát a pokud nechcete přestat, je to absolutně K ničemu!

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 11 měsíci

Můj příspěvek byl myslím "cenzurován".

Automaticky přeloženo:
Speedy55
před 11 měsíci

Speedy Už jsem vypil pivo na účet Unibetu 🤭🤭😂😂

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Pozor, tato stránka je podvod!!

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Upozornění trollů....

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

PŘEJÍT NA FACEBOOK pod Oliverem Peschelem zveřejnil něco nového.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Nemohu již najít svůj případ na webu ecort; zřejmě mě vyřadili z modelového řízení.

Zkontrolujte své případy, zda je to pro vás stejné. Měl jsem 2 slyšení na Maltě a teď už neexistuji😀

Automaticky přeloženo:
alipirhan
před 11 měsíci

🤣 to asi není úplně možné...

Automaticky přeloženo:
UniBetSCAAM
před 11 měsíci

Toho chlapa nikdo nenahlásil? - 75%, nesměju se.

Automaticky přeloženo:
LakotaYakari
před 11 měsíci

Umíš psát německy? já ti nerozumím...

Nemám důvod lhát... dlužím ti něco??!!

Automaticky přeloženo:
UniBetSCAAM
před 11 měsíci

Teď se nasrat

Automaticky přeloženo:
Stefan123450
před 11 měsíci

Dobře ty smolař 🤭🤭

Pravda bolí 🤕🤕🤒🤒

Automaticky přeloženo:
UniBetSCAAM
před 11 měsíci

Nevím, říkáš, že jsi závislý na hazardu, nemusíš nám vyprávět žádné příběhy, prostě to udělej někde jinde a zmiz.

Získat 75 % při prodeji je utopické. I když se budete žalovat s donorem ze soudního sporu, dostanete maximálně 70 %.

Tak nám prosím udělejte laskavost.

Automaticky přeloženo:
LakotaYakari
před 11 měsíci

Pokud nejste závislý na hazardních hrách, co tady děláte?

Seznámil jsem ji s dalšími dvěma přáteli, jak jsem již zmínil. Neumíš ani číst, jak ses sem vůbec zaregistroval?

Než odejdete z domu, měli byste si nechat udělat IQ test... 🤭🤭 nebo jste již byli prohlášeni za neschopného??

Automaticky přeloženo:
UniBetSCAAM
před 11 měsíci

Nyní se konečně zbavte svého podvádění

nemá ani otisk nebo zásady ochrany osobních údajů

Automaticky přeloženo:
Stefan123450
před 11 měsíci

Všichni jsou podvodníci, jen ty jsi tak upřímný.. Pozdravuj ode mě maminku 👙👠 .. Příště by měla přinést několik kondomů 😂😂

Automaticky přeloženo:
1...112 113 114...136
Jít na stránkuz 136 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.