Takže PKFS a právníci mají obchodní model a také dávají dostatek provizí.
Jakmile bude vynesen rozsudek, nemůže se stát, že spotřebitelé tuto smlouvu podepsali a peníze neviděli, protože žádný právník nebude na peníze čekat pět let, jinak by už byli všichni v insolvenci.
Nezlobím se, jen vím, že jsem investoval spoustu času a zúčastnil jsem se každého slyšení, kterého jsem byl dvě hodiny přítomen a vyslýchán, a stejným způsobem mě odhání.
Navíc až do doby soudního sporu nikdo nevěděl, že tato kasina fungují v Rakousku nelegálně, protože všude inzerovali a sponzorovali kluby nebo je stále sponzorují penězi...
trpělivost nebo ne...
Dříve nebo později něco dostanou jen ti, kteří žalovali dostatečně brzy. Mnoho kasin je již v platební neschopnosti nebo jednoduše ztěžují získání peněz. To je fakt.
Z celého tohoto problému můžete vidět, jak to v EU funguje, pokud si všichni hrají.
Jen se to spotřebiteli nesděluje tak, jak to ve skutečnosti funguje, a přesně o to teď jde.
Nejen, že čekáte dva roky na rozsudek, ještě nemáte nárok na jeho výkon, na což jsem čekal dalších 16 měsíců, nedostanete zaplaceno, pak je zahájeno řízení na Maltě a to trvá roky, a i přesto ESD rozhodne a nařídí, aby se Malta rozsudkem řídila. kde jsme potom?
8 let? Jak můžete něco takového propagovat, když jste už v roce 2021 věděli, že Malta nevymáhá a pak je tam přijat zákon o neprovádění exekuce? Je to všechno o obchodním modelu, který je za tím, a to už se opravdu slavit nedá...
Dále by právníci u některých poskytovatelů nedali přednost větším částkám před menšími, takže samozřejmě hledí i čistě na zisk.