DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 104)

526 837 zobrazení 2 679 odpovědí |
před 4 roky
|
1...103 104 105...135
Přidat příspěvek
Bill55
před 10 měsíci

Zajímavý! Nyní se věci konečně dají do pohybu. Pokud mi taková nabídka bude nabídnuta, odmítnu ji. Vždyť na své peníze čekám 4 roky.

Úroková sazba 4 % by neměla být ignorována. Brzy to budou čtyři číslice.

Lg

Automaticky přeloženo:
TSGJokerstars
před 10 měsíci

Jaký je názor právníka?

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Advokát:

"Jsem z toho trochu na rozpacích. Pokud rozhodne ESD, což všichni předpokládáme, musí být vymáhání přesto úspěšné. Pokud řeknou, že by se v případě pochybností zřekli peněz úplně, tak mohou klidně počkat. Pokud peníze potřebují krátkodobě, pak je protiplnění jiné."

Automaticky přeloženo:
Bill55
před 10 měsíci

Pokud ESD nakonec rozhodne, jak všichni kázali, pak musí být prostředky uvolněny. Nikdy bych takovou nepodloženou nabídku nepřijal, ale je to vaše svobodné rozhodnutí.

Automaticky přeloženo:
Bill55
před 10 měsíci

Je možné, že ještě nemáte exekuční příkaz? Brzy uvidíme, zda exekuce projdou.

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 10 měsíci

Proč musí být prostředky uvolněny?

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 10 měsíci

Ano, vyhrál jsem případ a mám vykonatelný titul.

Automaticky přeloženo:
Bill55
před 10 měsíci

Protože jsou tam uloženy s titulem, dokud soud tyto prostředky neuvolní

Automaticky přeloženo:
Bill55
před 10 měsíci

Ano a zatím nevedete žádné exekuční řízení? Obvykle to iniciuje právník. Zajímavé, že dokonce přemýšlí o tom, jak udělat 25% atraktivní pro svého klienta haha

takové kecy

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Chci říct, proč by vymáhání nemělo být úspěšné? Nyní tomu tak není, a proto se do toho zapojil ESD. Po vynesení rozsudku by tedy mělo být vymáhání úspěšné.

Ale proč mi můj právník nedoporučí počkat? Pro advokátní kancelář by to znamenalo o 75 % více peněz.

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Tak takovou nabídku bych rozhodně nepřijal.

Byl bych rád, kdyby vyplatili celou částku a na oplátku bych se vzdal úroků, jinak mě mohou mít.

Automaticky přeloženo:
Bill55
před 10 měsíci

Přejděte tedy na web ecourts a přesvědčte se sami, kolik exekucí již v Rakousku probíhá. Doufejme, že Německo bude konečně následovat!

Automaticky přeloženo:
alipirhan
před 10 měsíci

Ani bych se toho zájmu nevzdal, jinak by to byla banánová republika, ve které bojujeme za soudy

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 10 měsíci

Čekám od roku 2022

Vklad: 15600 €

Mrgreen: 29 000

Lottoland 10200

Doufám, že brzy někdo dá srovnávací nabídku (kterou bych neakceptoval), byl by to dobrý pocit, že se něco děje

Automaticky přeloženo:
alipirhan
před 10 měsíci

Dobře, od roku 2021

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Děkuji za vaše názory.

Nabídku odmítnu.

Moje protinabídka je 100% bez úroků.

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Advokát:

"Jsem z toho trochu na rozpacích. Pokud rozhodne ESD, což všichni předpokládáme, musí být vymáhání přesto úspěšné. Pokud řeknou, že by se v případě pochybností zřekli peněz úplně, tak mohou klidně počkat. Pokud peníze potřebují krátkodobě, pak je protiplnění jiné."

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Proč by vymáhání nemělo být úspěšné? já tomu nerozumím.

No, nabídku jsem odmítl a mám dobrý pocit, že se teď něco děje.

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Celé mi to přijde trochu divné...

I reakce právníka na toto...

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Moje advokátní kancelář tedy říká, že žádná nabídka není a že žádná nabídka nebude. Myslím, že je to jen zoufalý příběh a jako spousta věcí to není pravda. Jaká částka to má být? 🤣🤣

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Bill55
před 10 měsíci

Zdá se, že se jedná o příběh zrozený ze zoufalství... PKF už nepřijímá případy a vy jste údajně dostali nabídku, mohu se jen smát...

Automaticky přeloženo:
1...103 104 105...135
Jít na stránkuz 135 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 3 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.