Moje zkušenost s Wovebetem byla špatná. Viděl jsem lidi, kteří říkali, že po vkladu přišla výplata. Jiní říkali, že žádná výplata. Moje vlastní zkušenost se přiklání k druhé skupině.
Jeden agent mi řekl, že vklad dvou set dolarů mi vymaže účet a umožní mi výběr. Řídil jsem se jeho pokyny. Dva agenti mi dokonce potvrdili zelenou pro výběr. Poté se situace změnila. Požádali o další peníze. Oponoval jsem jim. Řekl jsem jim, že na jejich vlastních stránkách o pravidlech, bezpečnosti a licencování se nikdy nezmiňují o dalších poplatcích za výběr. Také jsem zmínil screenshoty z chatu. Poté jeden agent požadoval prominutí poplatku a řekl, že výběr bude fungovat.
Nic se nezměnilo. V chatu se pořád dokola opakuje ta samá věta o vrcholovém managementu. Každá následná komunikace končí zprávou, že oprava proběhla, a pak další zprávou, že výběr byl blokován. Tato smyčka trvá už několik dní.
Poslal jsem e-mail zákaznické podpoře. Zatím žádná odpověď. Pokud se zobrazí výplata, aktualizuji toto vlákno.
My experience with Wovebet has been rough. I saw people saying a payout came through after a deposit. Others said no payout at all. My own experience leans toward the second group.
An agent told me a two hundred dollar deposit would clear my account for a withdrawal. I followed that instruction. Two agents even confirmed a green light for my withdrawal. After that, the story changed. They asked for more money. I pushed back. I told them their own pages on rules, security, and licensing never mention extra fees for a withdrawal. I also mentioned screenshots from the chat. After that, an agent claimed a fee waiver and said a withdrawal would work.
Nothing changed. The chat keeps looping the same line about upper management. Every follow up ends with a message saying a fix went through, then another message saying a hold blocks the withdrawal. This loop has gone on for days.
I sent an email to customer support. No reply so far. If a payout shows up, I will update this thread.