Tak jsem dostal fb dodatek, že první stránka vám dá 2025 dolarů na novoroční bonus amd, pokud budete hrát plinko amd vsadíte 266 na každý pád míčku, dostanete 6000 velmi snadno,
Označil jsem to a pokračoval v chodu, ale dobilo by se to pouze na 8 000 a zpět na čtvrtinu, tak jsem vzal peníze a šel zaplatit, čímž se můj účet dostal na 92 000 $ a řekl jsem, že tam ověření vyžaduje vklad 100 dolarů, který není nabijte a můžete použít zálohu, takže se čekalo na peníze a stránka byla pryč, jen aby se znovu objevila jako o týden později jako neon fortune.top a měl na ní můj účet, kde jsem ji vyvolal na necelých 30 000,00 a zákaznický servis mi řekl, že je to bezpečné. Podívejte se na neonfortune. Nahoru
Jestli je to skutečné, rád bych to věděl
So I got a fb add that the first site gives you 2025 dollars for the new years bonus amd if you play plinko amd bet 266 on each ball drop u get 6000 very easily,
Indid that and got it an kept going but it would only top up to 8000 and back an fourth so I took the money and went slotting, bringing my account to 92,000$ an told that there verification requires a 100 dollar deposit that isn't a charge and you get to use the deposit , so inwaited to get money and the site was gone only to reappear like a week later as neon fortune.top and it had my account on it where I brought it up to just under 30,0000.00 and the customer service told me it wajs safe. Look up neonfortune. Top
If this is real I'd really like.to knowŕ