Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumKasinaDokáže si někdo představit 1200 EU bez roztočení zdarma a to na win2day

Dokáže si někdo představit 1200 EU bez roztočení zdarma a to na win2day

od zlatkopetronijevic1
|
947 zobrazení 4 odpovědi |
|

Myslím, že win 2 day je jedním z oficiálních podvodů, které kdy existovaly, 1200 eur a žádná bezplatná otočení, toto je oficiálně podvodná platforma s automatickým podvodem a je stále podporována městským drzým oficiálním podvodem

Automaticky přeloženo:
zlatkopetronijevic1

Ahoj,

Bohužel je mi tato otázka trochu nejasná; můžete to upřesnit, prosím?

Ať se my ostatní vyhneme možným problémům, pokud rozumíme jejich povaze.

Automaticky přeloženo:

Chápu, že každá platforma chce vydělávat peníze a chce zisk

Ale pokud hrajete za 1200 eur a nedostanete ani jednu hru zdarma, nemá to nic společného se zábavou, je to jen čistý podvod, což je škoda, ve skutečnosti je to státem schválená platforma win 2 Day, ty ne nemyslím na to, že by to byl podvod

Automaticky přeloženo:

Při zpětném pohledu budete vždy moudřejší Teď už vím, že tato platforma je podvodná platforma a já už určitě nebudu hrát Nezajímají mě peníze, které jsou pryč Chci jen chránit ostatní před ztrátou peněz ví někdo, kdo kontroluje stát, aby zjistil, zda nepodvádí

Automaticky přeloženo:
zlatkopetronijevic1

Je mi opravdu líto, že štěstí v tomto kasinu opravdu nebylo na vaší straně a děkujeme za sdílení.

Podívejte se prosím na náš článek o tom , jak automaty fungují , abyste hře lépe porozuměli.

Doufám, že příště to nebude tak frustrující a užijete si chvíle lépe.🍀

Automaticky přeloženo:

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky