Ve skutečnosti jsem si to užíval. Dnes, i když jsem požádal o podporu na všechny své otázky, dosáhl jsem dobrých zisků. První dnešní výběr jsem provedl přes BONUS1 kde jsem "vybral" 110usd. Dlouho mi trvalo, než jsem se dostal dovnitř, tak jsem tam šel a vložil dalších 10 (ptal jsem se podpory, jestli je vše v pořádku) a teď je zůstatek nula, udělal jsem jednoduchý vklad 10 a najednou jsem se přiblížil 200 usd. V tu chvíli jsem začal tlačit, abych to vyčistil. Zastavil jsem a vybral 150 usd a zbylo mi 9, vše ze skutečného zůstatku. Ale NENÍ ZADÁN A JSEM BLOKOVANÝ, nemohu se spojit e-mailem a dokonce ani přes chatovou podporu.
Byl jsem velmi šťastný, protože je to první místo, kde jsem hrál s kryptoměnami, a myslím, že proto jsem platil příliš mnoho, vyhrával jsem dobře, pak mi vzali štěstí. A co je horší, když budu hrát u jiného, tak prohraju jen to, co jsem u těchto poskytovatelů vyhrál, takže si logicky hodně odnesou, dokud to zase nebude dobře platit. Ale uvidíme, co se stane. Ať se stane cokoli, nechám to všechno nahlásit a vrátím se a řeknu vám, jak to dopadlo.
Díky všem
Automaticky přeloženo: