Dobrý den, dobrý den můj milý a šlechetný příteli, to je opravdu dobré, muselo to fungovat, protože se snažím dělat všechno správně, abych později neudělal žádnou chybu, jsem agresivní, když hraji. Ztratil jsem auto druhý měsíc, co jsem vyhrál letadlo, proto se rád zapojuji do čestných míst, nevadí mi prohra, ale když vyhraju, rád si užívám štěstí z vítězství.
*Zrušil jsem druhý výběr, abych mohl hrát znovu.
První šel tam, kde jsem provedl vklad pomocí bonusů, 120 tento vstoupil. Druhý byl zůstatek vyplývající pouze z jednoduchého vkladu (bez bonusu) dosáhl 200 výběrů 150 a zrušil jsem to, abych mohl hrát znovu. Dnes jsem hrál bonusové kolo na swett bonanza za 6 usd, bylo to krásné, teď jsem trochu nervózní, po včerejšku šlo vše hladce, ale obávám se, že to spustí starou chybu. (Bylo to 1 967,70 USD na sázku 6).
Znovu jim napíšu e-mail a zeptám se, co mám dělat, a zeptám se na limity.
Na zdraví, hezký den, pozitivní nálada.
Hello good morning my dear and noble friend, that's really good, it had to work because I try to do everything right so that I don't make any mistakes later, I'm aggressive when I play. I lost a car the other month I won an airplane, that's why I like to get involved with honest places, I don't mind losing but when I win I like to enjoy the happiness of the Victory.
*I canceled the second withdrawal to play again.
The first one went in where I made the deposit using bonuses, 120 this one went in. The second was a balance resulting only from a simple deposit (no bonus) had reached 200 withdrawals 150 and I canceled it to play again. Today I played a bonus round on the swett bonanza for 6 usd, it was beautiful, now I'm a bit anxious, after yesterday everything went smoothly, but I'm afraid it will trigger the old error. (It was 1,967.70 usd on the 6 bet).
I'm going to email them again and ask what I should do and ask about the limits.
Cheers, have a great day, positive vibe.
Olá bom dia meu querido e nobre amigo, que bom mesmo, tinha que dar certo pois tento fazer tudo certinho pra depois não ter erro em nada, sou agressivo nas jogada. Já perdi um carro no outro mês ganhei um avião, por isso gosto de me envolver com lugares honesto, não me importo em perder mas quando ganho gosto de aproveitar a felicidade da Vitória.
*Eu Cancelei o segundo saque para voltar a jogar.
O primeiro entrou aonde fiz o depósito utilizando bônus, 120 esse entrou. O segundo foi um saldo resultante somente de um depósito simples (Sem bônus) tinha chegado a 200 saque 150 e cancelei voltar a jogar. Hoje eu jogando de pegue uma rodada bônus no swett bonanza tava em 6 usd, foi lindo de mais agora estou um poco ansioso, depois de ontem rodou tudo certinho, mas tenho medo que acuse o erro antigo. (Deu 1.967,70 usd na aposta de 6).
Vou chamar eles novamente no email novamente pedir o seria melhor eu fazer e pedir sobre os limites..
Valeu um grade abraço, tenha um ótimo dia, vibe positiva.
Automaticky přeloženo: