2 otevřené? Otevřel jsem jen jeden... moje stížnost je myslím tak jasná, že jsem poslal i ty e-maily a samozřejmě jsem nikdy nedostal odpověď... na Trustpilotu to píše 1,7/5...
Myslím, že není třeba dodávat víc... je tu spousta podobných stížností...
Mám na 100% pravdu... žádám je o JAKÝKOLI DŮKAZ a vždycky obviňuji poskytovatele a svou banku, ale zkušený vyjednavač tyhle praktiky dobře zná.
to je ten e-mail:
Vážený týme podpory,
Píšu Vám, abych formálně postoupil/a do 3. fáze Vašeho postupu při vyřizování stížností, jelikož mé předchozí pokusy o vyřešení této záležitosti prostřednictvím živého chatu (1. a 2. fáze) selhaly.
Chci toto zaznamenat jako oficiální „Spor" ohledně mých chybějících výběrů:
1. 500 GBP od 11. 2. 2026 (ID transakce: 42863144808)
2. 500 GBP od 11. 2. 2026 (ID transakce: 42865538617)
Žádám vás, abyste tomuto sporu neprodleně přidělili identifikační číslo případu v souladu s vašimi obchodními podmínkami. Moje banka mě informovala, že pro dohledání těchto finančních prostředků vyžaduje oficiální doklad o platbě, který jste mi dosud neposkytl/a.
Prosím o vaši konečnou odpověď nebo potřebný doklad o platbě. Pokud se tento problém nevyřeší, předám tuto záležitost vámi určenému poskytovateli ADR a Komisi pro hazardní hry Spojeného království.
S pozdravem,
2 open?i opened just one...my complain i believe is so clear i send those email aswell and of course never get answered back...on trustpilot its says 1.7/5 ...
i dont think have to add more..many similar complains...
im 100%im right...im asking them for ANY PROOF and always blame provider and my bank but experience negotiator knows those practice well
thats the email:
Dear Support Team,
I am writing to formally escalate my case to Stage 3 of your complaint procedure, as my previous attempts to resolve this via Live Chat (Stage 1 & 2) have failed.
I wish to log this as an official "Dispute" regarding my missing withdrawals:
1. 500 GBP from 11/02/2026 (Transaction ID: 42863144808)
2. 500 GBP from 11/02/2026 (Transaction ID: 42865538617)
I request that you assign a Case ID to this dispute immediately, as per your terms and conditions. I have been informed by my bank that they require an official Proof of Payment to trace these funds, which you have so far failed to provide.
Please provide your final response or the necessary Proof of Payment. If this is not resolved, I will be taking this matter to your designated ADR provider and the UK Gambling Commission.
Yours faithfully,
Automaticky přeloženo: