Dobrý den, před několika měsíci jsem vyhrál a mohl si vybrat 9500 $, o několik týdnů později jsem vyhrál znovu a pokusil jsem se vybrat 5000, ale najednou mi deaktivovali účet a nejen můj, ale i účet mé sestry, která mě a moji matku odkázala na Zákony účtu, který jsme se také odkazovali na problém s více účty. nikdo z nás spolu nežije a utratili jsme doslova tisíce za hraní Byl jsem v nemocnici a mimo ni a moje sestra mě navštěvovala a hráli jsme si na telefonech, udržovalo mě to při smyslech, když jsem byl nemocný, poskytli jsme všechny své doklady, ať už mohli chtít, byl jsem ochoten udělat naprosto cokoliv, stejně jako moje sestra a tchyně po velmi dlouhé době řekly, že mi můj účet nevrátí. Víc než peníze mě naštvalo, že jsem v nemocnici nemohl rozptylovat. Rychle vpřed o pár měsíců a znovu aktivovali účet mé sestry [to je ta, která mě doporučila] a uvedli, že už nebyla hlasitá, aby posílala doporučení, ale byl jí vrácen její účet, i když tam zůstalo několik zbývajících babek. Můj je však stále deaktivován a uvnitř sedí více než 5000 lidí. Nechápu, jak jen několik týdnů předtím, než jsem proskočil všechny jejich ověřovací výkřiky atd., a nechali mě vybrat 9500, a když příště vyhraju, udělají to! Když říkám, že jsme každý uložili tisíce a tisíce, myslím tisíce, 9 500 a 5 000 mi to ani nevyváží, ale dokonce i to, co jsem utratil za vklady, jsem schopen znovu aktivovat svou jako moje sestra. Nedělala nic jiného, než že náhodně šla na stránku a ta ji nechala zpátky se zprávou, která říkala, že žádná další doporučení nebyla nahlas. Prosím pomozte
Automaticky přeloženo: