DomůFórumDiskuze stížnostíVýběr 1 200 € stále čeká na vyřízení i po téměř 12 dnech

Výběr 1 200 € stále čeká na vyřízení i po téměř 12 dnech

104 zobrazení 1 odpověď |
před 19 hodinami
|
Přidat příspěvek
před 19 hodinami
gbcz

Ahoj všichni,

Momentálně čekám na výběr 1 200 € z VegaDream.

O stažení žádosti jsem požádal 23. srpna 2026 kolem 16:00 SEČ a stále se o něm nejedná.

Dne 31. srpna jsem kontaktoval podporu VegaDream a bylo mi řečeno, že můj případ byl postoupen příslušnému oddělení k dalšímu prošetření a že budu kontaktován e-mailem.

Včera, 3. září, VegaDream zpracovala a vyplatila samostatný výběr 20 € z roztočení zdarma.

Můj výběr 1 200 EUR však stále čeká na vyřízení.

Chápu, že VegaDream má v současné době velký počet žádostí o výběr, ale téměř 12 dní je už docela frustrující, zvláště když výběr zřejmě ještě ani nebyl zpracován.

Zažil někdo v poslední době podobné zpoždění u VegaDream, zejména při výběrech nad 1 000 €?

Počkám, až uplyne 14denní lhůta, a pokud 1 200 EUR stále nebude zaplaceno, podám oficiální stížnost.

Budu toto vlákno průběžně aktualizovat.

Děkuji za váš čas.

Automaticky přeloženo:
před hodinou
deczgb

Mám ho od 31. srpna 2026, taky přes 900 €.

Dříve vždy pod 48 hodin, ale od té doby je to jiné a je k dispozici podpora umělé inteligence.

Už to dorazilo?

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
TaDa Logo
Podělte se o své výhry na automatech od společnosti TaDa Gaming a získejte získat další odměnu!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.