DomůFórumDiskuze stížnostíÚČET BETFURY BLOKOVANÝ!!!! POMOZTE MŮM BLOKOVANÝM ZISKŮM TÉMĚŘ 3000 $

ÚČET BETFURY BLOKOVANÝ!!!! POMOZTE MŮM BLOKOVANÝM ZISKŮM TÉMĚŘ 3000 $

2 324 zobrazení 7 odpovědí |
před 11 měsíci
|
Přidat příspěvek
před 11 měsíci

VÁŽENÍ VŠEM,

Prosím, potřebuji vaši pomoc. Jsem již dlouho ověřeným členem betfury. Tady jsem prohrál spoustu peněz. Dnes 25.10.25 jsem vložil doge krypto a znovu jsem prohrál, pak jsem vložil své polygonové krypto a prohrál jsem až do svého posledního roztočení v ruletě, kde jsem vyhrál a poté jsem požádal o výběr celého zůstatku. Za dalších 15 minut mi přišel email. můj účet je zablokován z důvodu vícenásobného účetnictví. Mohu slíbit, že nemám více účtů, protože nikdo z mého domu nemá žádné účty pro hazardní hry. Do té doby, než jsem prohrál, mě dnes nezablokovali, když jsem vyhrál, zablokovali mě prosím o pomoc...

Automaticky přeloženo:
mananbhutani27
před 11 měsíci

Ahoj,

Chápu, že to pro tebe musí být těžké. Jak to vidím já, tento problém s více účty se objevil velmi nedávno. Poskytl vám někdo nějaké podrobnosti týkající se druhého účtu?

Hráči vždy očekávají, že je kasina zablokují, když vyhrají, ne když prohrají, ale technicky kasina kontrolují aktivity účtu především při podání výběru. V každém případě budou klíčem důkazy kasina. Předpokládáte, že toto je jejich konečný verdikt?

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Zřejmě mi nedávají ani důkazy. A když jsem řekl, že mohu dokázat, že nemám žádný jiný účet, prostě všechno popírají. Zablokovali mých 3100 $. Může zde někdo prosím pomoci?

Automaticky přeloženo:
mananbhutani27
před 11 měsíci

Vzhledem k tomu, že vaše stížnost byla přijata, ve skutečnosti dostáváte pomoc. Ale zdá se mi, že ten proces moc neznáš, že?

Začal bych časovačem:

file

Reklamace není příliš rychlý proces, ale nebojte se; zkontrolujte to nebo sledujte e-mailová upozornění, prosím.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Rozuměl. Děkuju.

Automaticky přeloženo:
mananbhutani27
před 11 měsíci

Vůbec žádný problém.

Nejsem si jistý, jestli je tu něco pozitivního, co bych vám teď mohl říct, ale budu tu, pokud byste se chtěli podělit o více nebo se na něco zeptat.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Jsem si jistý, že existuje způsob, jak se s nimi spojit a získat důkazy o Multi účetnictví. Protože vím, že jsem měl vždy jen jedno přihlašovací jméno a jsem s nimi už dlouho. Také ověřeno.

Automaticky přeloženo:
mananbhutani27
před 11 měsíci

Očekávám totéž, abych byl upřímný. Proces stížnosti je navržen tak, aby konfrontoval pohled hráče s body kasina. Takže asi ano. uvidíme.

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.