Některé sázky jsem uzavřel s pravděpodobností, že se nepřihlásí. Betsteve, Betdukes a 2kbets jsem používal od konce května, začátkem června. Jeden účet na každém webu, žádné bonusy. Když jsem byl hotový, 7. července jsem vybral celkem 25 800 liber. Byl jsem již ověřen, ale stejně jsem poslal další sadu dokumentů, protože vím, jak to jde. Pak jsem čekal 2 týdny.
Nyní je 27. července.
Od výběru jsem neměl žádné e-maily, které jsou stále uvedeny jako nevyřízené. Nyní posílám e-mailem nikdo nebude. A živý chat říká, že čekat na e-mail.
Jo, vím, že jsem udělal chybu, když jsem je použil, ale teď už je pozdě. A mají licenci UKGC, takže jsem si jistý, že se to vyřeší, ale myslel jsem si, že se zaneprázdním.
Mimo to je s Progressplay Limited nějaká pochybná sračka. Dvě jména, Sophie Roberts, manažerka podpory a Stuart James v oddělení bezpečnosti a ověřování, se objevují na přihlašovacích e-mailech, ale na internetu se nikde, kromě jiných stížností. Vracíme se zpět do roku 2016. Jsou tito lidé skuteční? Možná možná ne. Nalezeno telefonní číslo s předčíslím Londýna, které odpovídá zaznamenané zprávě. A jejich sídlo je buď na Kypru nebo na Maltě, možná obojí, možná ani jedno.
Abych byl spravedlivý, je to opravdu mizerná záhada, ale nepotřebujete deerstalkera, abyste věděli, že je něco v nepořádku.