DomůFórumDiskuze stížnostíPROBLÉMY S VÝBĚREM 20BET 1 052 100

PROBLÉMY S VÝBĚREM 20BET 1 052 100 (strana 3)

15 797 zobrazení 40 odpovědí |
před 4 roky
|
12 3
Přidat příspěvek
před 5 hodinami
esczgb

Zní to divně. Registrace a vklady byly velmi rychlé. Ale když jsem požádal o výběry (momentálně mám dva čekající), požadovali absurdní množství dokumentace, něco, co jsem nikdy předtím neviděl. Po dokončení tohoto kroku mě informovali o následujícím:

Zdravím,

Děkujeme, že jste nás na tuto záležitost upozornili!

Přestože plně chápeme Vaše obavy a frustraci ohledně čekací doby, rádi bychom Vás informovali, že naše bezpečnostní oddělení v současné době provádí důkladnou kontrolu Vaší žádosti o výplatu.

Tato kontrola zahrnuje ověření vámi předložených dokumentů a také kontrolu aktivity na vašem účtu, aby bylo zajištěno dodržování nejvyšších standardů zabezpečení a dodržování předpisů.

Jakmile bude kontrola dokončena, obdržíte e-mail od našeho týmu podpory s dalšími informacemi týkajícími se vaší žádosti o výplatu.

Děkujeme za pochopení.

Znepokojuje mě obrovské množství zpráv z celého světa, které tvrdí, že prostě neplatí!

Automaticky přeloženo:
12 3

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
TaDa Logo
Podělte se o své výhry na automatech od společnosti TaDa Gaming a získejte získat další odměnu!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.