ahoj Danieli,
Poslal jsem jim e-mail. Splnil jsem všechny požadavky na sázení a mohu poslat snímek obrazovky, který to potvrzuje. Důvod, proč byl zrušen, je uveden níže. Nedává to smysl, protože můj zůstatek na účtu je 203 $. Teď čekám další 2 dny a doufám, že se to znovu nezruší. Mluvil jsem s chatem a řekli, že „vyzvedněte další žádost o výběr, když je můj zůstatek 203 $". Na prvním místě to bylo 203 $ a od té doby jsem na to nesáhl. Níže je jejich důvod. Jak jsem uvedl, nedává to smysl. Měl jsem na účtu 203 $ a stále mám. 203 dolarů je samozřejmě více než zmíněných 200 dolarů. Také jsem vsadil na nic jiného než na automaty a snadno jsem dosáhl požadavku na sázení ve výši 3 000 $ (vsadil jsem přes 5 000 $)
Toto je jejich odpověď.
S lítostí vám oznamujeme, že vaše žádost o výběr byla zamítnuta, protože nemáte dostatečný zůstatek na odečtení uvítacího bezplatného žetonu ve výši 100 $
Požadovaný zůstatek na vašem účtu v době výběru: 200 $ (částka bonusu bude odečtena a minimální výběr, který zpracujeme, je 100 $. Protože se jedná o bonus za žeton zdarma ve výši 100 $, maximální hotovost je 100 $, proto musíte mít na účtu zůstatek 200 $)
níže je shrnutí mého účtu. Zůstatek 103 $ je po odečtení 100 $ čekajících na výběr. Nevidím žádný pádný důvod, proč to bylo zrušeno.
Výběry
Aktuální zůstatek :
103,00
Současný stát :
Spojené státy
Aktuální měna:
americký dolar
Výše sázkového požadavku:
3 000,00 USD
Vsazená částka:
5 129,25 USD
Sázení dokončeno:
Ano
Čeká na výběr: 100 $
Hi Daniel,
I have sent them an email. I met all wagering requirements and can send a screenshot proving it. The reason they gave for it being canceled is below. It doesn’t make sense because my account balance is $203. Now I wait another 2 days and hope it doesn’t get canceled again. I spoke with chat and they said to "raise another withdrawal request now that my balance is $203". It was $203 in the first place and I haven’t touched it since. Below is their reason. As I stated, it makes no sense. I had $203 in my account and still do. $203 is obviously more than the $200 they mentioned. I also have wagered on nothing but slots and reached the $3k wagering requirement easily (I’ve wagered over $5k)
This is their response.
We are Sorry to inform you that your withdrawal request has been rejected as you do not have enough balance to deduct Welcome Free Chip of $100
Required balance in your account at the time of Withdrawal: $200 (the bonus amount will be deducted, and the minimum withdrawal that we process is $100. As this is about $100 Free Chip Bonus, the max cash out is $100, therefore you need to have a balance of $200 in your account)
below is my account summary. The $103 balance is after they deducted the $100 pending withdrawal. I see no valid reason it was canceled.
Withdrawals
Current Balance :
103.00
Current Country :
United States
Current Currency :
USD
Wagering Requirement Amount :
3,000.00 USD
Wagered Amount :
5,129.25 USD
Wagering Completed :