DomůFórumDiskuze stížnostíCheaty pro Hitspin 1024

Cheaty pro Hitspin 1024

82 zobrazení 2 odpovědi |
včera
|
Přidat příspěvek
včera

Pozor, jsou to podvodníci! Když požádám o výběr, začnou mě podvádět. Dnes mi zablokovali účet na 3700 eur s vykonstruovanými poplatky za více účtů... a já žádné nemám... řekli mi, že když chci 500 eur, vrátí mi je, ale na 3700 ať zapomenu...

V Bulharsku nemají regulátora a tam, kde ho mají, je to s komisí pro hazardní hry velmi složité... zřejmě s tím taky počítají.

Automaticky přeloženo:
Icopetkov
před 8 hodinami

Mohl byste prosím zveřejnit URL adresu kasina, které máte na mysli?

Je váš účet v tomto kasinu již ověřen?

Automaticky přeloženo:
Romi
před 2 hodinami

https://hitnspin1028.com/

Ano, můj účet již byl potvrzen a okamžitě mi přišla zpráva, že mi částku nevyplatí, protože mají údaje o tom, že karta byla dříve použita.

A nikdo ho kromě mě nepoužil, jen mám nové telefonní číslo!

Nabídli mi 500 eur jako projev věrnosti, ať už to znamená cokoli.

Přirozeně jsem odmítl a vynuloval rovnováhu.

Četl jsem, že takové věci jsou u nich běžnou praxí a často se stává, že výhry nevyplácejí!

Mají licenci v Ovshorce, kde je za tohle jen velmi těžko někdo může pohnat k odpovědnosti!

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.