DomůFórumAutomatyWisdom of Athena 1000 – obecná diskuze

Wisdom of Athena 1000 – obecná diskuze

3 125 zobrazení 8 odpovědí |
před rokem
|
Přidat příspěvek
před rokem
Líbí se vám tahle hra? Získali jste velkou výhru? Měli jste nějaké technické problémy? Pokud se chcete ohledně hry Wisdom of Athena 1000 o cokoli podělit, můžete to udělat tady.
před rokem
deczgb

Další pragmatická hra, která jen žere peníze a je skoupá na výhry. Ani nevíte, kolik symbolů potřebujete k zatočení zdarma. 4 nebo 5, možná 6... ani po 500 otočeních nedostanete více než 3.

Automaticky přeloženo:
Qukuuuuuu
před rokem
gbcz

Takže na Pragmatic Play je běžné, že většina z nich musí být 4 rozptyly pro otočení zdarma, existuje několik her, kde jsou tři, ale pokud hrajete na tomto poskytovateli, myslím, že byste to věděli.

Z toho co říkáš, asi nemáš nejlepší zkušenosti a moje otázka zní, zkoušíš to ještě?

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci
ptczgb

Skóre 8 za tento zápas.

Automaticky přeloženo:
Jaroslav
před týdnem
deczgb

Rád odpovím na tvou bystrou otázku, ty dobrý člověče! Rozhodně ne! Čtyři scattery? Tři jsou dost vzácné! My hazardní hráči máme taky smysl pro čest.

Automaticky přeloženo:
ericleo
před týdnem
deczgb

8 ze 100

Automaticky přeloženo:
před týdnem
gbcz

@juray...moudrost Athény má 1000 problémů...zeptej se mě za všechny, řeknu ti to

Automaticky přeloženo:
Qukuuuuuu
před týdnem
gbcz

@juray...moudrost Athény má 1000 problémů...zeptej se mě za všechny, řeknu ti to

Automaticky přeloženo:
před týdnem
gbcz

Dobrý den, tagy tady nefungují a vím, že jsem vás v minulosti žádal o konkrétnější informace ohledně nefunkčních turnajů. Takže prosím na chvíli zapomeňte na čest hazardních hráčů a zaměřte se na detaily. Díky. 🙂

Automaticky přeloženo:
Qukuuuuuu
před 7 hodinami
gbcz

Myslím, že v každém slotu se dají najít problémy, obzvlášť po špatné zkušenosti😀😀

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.