DomůCasino Gods recenze
Casino Gods recenze

Kasino je zavřené

Casino Gods je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Genesis Global Limited
2019
> 100 000 000 Kč
  • Malta (Malta Gaming Authority)
  • Švédsko (Spelinspektionen)
  • Spojené království (United Kingdom Gambling Commission)
PřehledUživatelské recenze8Index bezpečnostiDiskuze1

Kasino je zavřené

Casino Gods je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Casino Gods casino recenze

Důkladně jsme prověřili Casino Gods a udělili mu nadprůměrný index bezpečnosti. Obecně se jedná o dobré kasino, kde můžete hrát, ale je tu několik věcí, které stojí za zmínku. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Casino Gods je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Casino Gods středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 38 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 13 426 černých bodů, z nichž 13 326 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Casino Gods se objevuje pouze na jedné černé listině. Naleznete ji níže, ale nemá vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Kasino Casino Gods má nadprůměrný index bezpečnosti. Ohodnotili jsme ho tak proto, že si myslíme, že je v mnoha ohledech skvělé, ale pořád existují věci, které mu brání v získání ještě vyššího hodnocení. I přes to ale můžete očekávat, že si v tomto kasinu výborně zahrajete.

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Žádné keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (6)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (6)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (6)

Výrobci her
Zobrazit vše (15)

  • NetEnt
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • Big Time Gaming
  • Quickspin
  • Push Gaming
  • Evolution Gaming

Pro

  • Kasino přijímá hráče z mnoha zemí
  • Široká škála her s živým krupiérem
  • Široká nabídka měn
  • Moderní webové stránky

Proti

  • Živý chat je k dispozici 24/7, ale ne pro všechny jazyky
  • Poplatky za výběr
  • Ne všechny způsoby platby jsou k dispozici ve všech zemích

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
Autor a garant: Burak Onder Naposledy aktualizované: 19.1.2022 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Casino Gods bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Casino Gods, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (8)

Recenze uživatelů na Casino Gods

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Casino Gods. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 8 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před rokem
uvítací bonus kasina je falešný. pokud získáte výhru a pokusíte se ji vybrat, budete mít spoustu problémů, v důsledku toho budou všechny peníze sníženy na 0 :) hodně štěstí
  • falešný uvítací bonus
  • kasino používá dobrý uvítací program, aby vás nalákalo.
• před rokem
VŮBEC NEDŮVĚŘOVAT!!
Vyhrál jsem nějaké peníze a teď je nemožné dostat své výhry ven, protože jejich ověřovací proces je zcela nepřiměřený a některé technické postupy k ověření nefungují. Poslal jsem svou dokumentaci třikrát jejich oddělení, ale pokaždé se vrátí se stejným e-mailem, že jsem téměř tam, a dávají mi kompletní sadu potřeb, abych se mohl ověřit. Vůbec se nezajímají o vyplácení peněz a podal jsem stížnost na podvodné jednání u úřadů pro hazardní hry na Maltě. V TOMTO KASINU NEHRAJTE!!
  • Vyhrál jsem peníze, ale odmítl jsem je zaplatit
  • Takže kasinový guru mi také neustále říká, že mé seznamy pozitiv jsou příliš krátké. Ale proč, když žádný není.
  • Podvodné činnosti
  • Odmítnutí stažení
  • Chybný proces ověření
• před 2 roky
Nejlepší kasino zážitek. Všem vřele doporučuji!
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Casino Gods

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Casino Gods. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Nadprůměrný6.9/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili průměrnou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Důležité

Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.
  • Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).

Stížnosti na Casino Gods a jejích přidružené kasina (217)

217Všechny0Otevřené40Nevyřešené82Vyřešené95Odmítnuté

Stížnosti přímo na Casino Gods

Stížnosti na přidružené Vegas Hero Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 600
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 291,25 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 934 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 210 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.8.2021

Stížnosti na přidružené Casino Lab (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 661,3 $
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 $
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £597
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £160
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £600
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 034
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £11 500
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £540
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 175
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$1 090
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £17 000
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 240 €
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £2 200
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 258
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £247
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £50,02
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 100
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.12.2020

Stížnosti na přidružené Casino Masters (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 999 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 405 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 050 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2021

Stížnosti na přidružené Pelaa Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 999 €
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 186 $
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.12.2021

Stížnosti na přidružené Spins Joy Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Spins Joy Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.4.2020

Stížnosti na přidružené Genesis Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 400
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 410,2 $
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 155 €
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 194 €
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.7.2020

Stížnosti na přidružené Casino Dome (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 600 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$821
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021

Stížnosti na přidružené Playerz Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 646,23 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 300 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.12.2021

Stížnosti na přidružené Kassu Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 091 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 115 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £230
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £160
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £150
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 75 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.2.2020

Stížnosti na přidružené Casino Planet (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 €
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £665
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £3 400
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £650
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £400
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 550 INR
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 kr
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £200
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021

Stížnosti na přidružené Sloty Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 21 000 INR
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 500 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.2.2020

Stížnosti na přidružené Funbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Funbet Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.4.2021

Stížnosti na přidružené Casoola Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £245
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £300
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 kr
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 580 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 INR
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 402
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £40
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 71 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.2.2020

Stížnosti na přidružené Casino Cruise (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 000
Casino Cruise
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.10.2021

Stížnosti na přidružené Spinit Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Spinit Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 860
Spinit Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.7.2020
Zobrazit další stížnosti (+86)
Diskuze

Casino Gods diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Casino Gods, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Casino Gods platební metody

SkrillNetellerPaySafeCardPayz (ecoPayz) VISAMastercardSofort BankingGiropayInstaDebitTrustlyEuTellerPayPalDiners ClubMaestroNeosurfAmerican ExpressAstroPayiDebitTransferencia bancaria localEasy EFTBokuInteracJetonApplePayEcobanqeZeeWalletPaytmGoogle PayMiFinityRuPayJCBBriteVenusPointMuchBetter
Ve vaší zemi není dostupné
  • Pay N Play
  • Měny
    CZK,EUR,USD,AED,BGN,BHD,CAD,CNY,DKK,GBP,GEL,HRK,INR,ISK,KWD,MXN,NGN,NOK,NZD,PEN,PLN,QAR,RON,RUB,SAR,SEK,TRY,ZAR
    flash-message-news
    Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Forum_alt
    Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
    2000eur push_alt
    Podělte se o své výhry na automatech od společnosti Pragmatic Play a získejte s webem Kasino Guru příležitost získat další odměnu!
    Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky