DomůBitReels Casino recenze
BitReels Casino recenze

Kasino je zavřené

BitReels Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Dama N.V.
2022
> 5 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Antillephone N.V.)
PřehledUživatelské recenze6Index bezpečnostiDiskuze1

Kasino je zavřené

BitReels Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino CZ Logo
3.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Forbes Casino Logo
4.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Zobrazit více

BitReels Casino casino recenze

Kasino BitReels Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože BitReels Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je BitReels Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné stížnosti od hráčů přímo na toto kasino, naše databáze ale obsahuje jednu stížnost na příbuzné kasino. Kvůli této stížnosti jsme tomuto kasinu dali 667 černých bodů. Více informací o stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že BitReels Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (11)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)

Výrobci her
Zobrazit vše (100)

  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Betsoft Gaming
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • Big Time Gaming
SCREENSHOTY KASINA
bitreels_casino_game_gallery_desktop
bitreels_casino_homepage_desktop
bitreels_casino_promotions_desktop
bitreels_casino_game_gallery_mobile
bitreels_casino_homepage_mobile
bitreels_casino_promotions_mobile

Pro

  • Rozsáhlá sbírka her od více poskytovatelů
  • Více měn na jednom účtu
  • K dispozici jsou Live hry
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7

Proti

  • Není k dispozici telefonická zákaznická podpora
  • Ne všichni poskytovatelé her jsou k dispozici ve všech zemích
  • Ne všechny platební metody jsou dostupné pro všechny země

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Ayberk Ayan Naposledy aktualizované: 24.10.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

BitReels Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností BitReels Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (6)

Recenze uživatelů na BitReels Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s BitReels Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 6 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 8 měsíci
metoda okamžitého vkladu se na mém účtu v kasinu nikdy neobjevila. chat zdálo neochotné pomoci. 0 hvězdiček za zlodějinu
  • nic, první vklad se nikdy neobjevil lol
  • vše, odkazujte na pozitiva
• před rokem
Pěkný uvítací bonus, automaty běží hladce. Co se týče RTP. Strašné, ani jeden FS si na 40 centů nezvykne. Žádné údery v basegame, všechno utichlo.
  • Mnoho poskytovatelů
  • Pěkná bonusová nabídka
  • Hrozné RTP
  • zisky = 0 %
• před rokem
‼️ Nezapomeňte si přečíst smluvní podmínky o omezených zemích.

Nikdy jsem neviděl kasino, které by vám umožnilo se zaregistrovat, natož vkládat, pokud jste v zemi s omezeným přístupem.

Jakmile můj vklad prošel, zablokovali můj účet. Peníze mi ale vrátili za pár dní.

Předtím jsem se také zeptal na chatu o uvítacím bonusu max. výherní strop, mluvil jsem se 3 různými lidmi a všichni říkali různé věci😂
• před rokem
Tato recenze bude nepochybně odstraněna. Přesto doufám, že tato stránka je pravá. Bitreels nemá e-mail podpory 24/7, můžete jim poslat e-mail, jak chcete, a nikdy nedostanete odpověď. Můžete mluvit s online messengerem, ale to vám moc nepomůže. Pokud jde o časové rámce pro výběr, můj první výběr trval přesně 7 dní od chvíle, kdy jsem obdržel e-mail, že byl zpracován, do doby, kdy mi připadl na můj bankovní účet. Můj druhý výběr, který byl o něco zásadnější, jsem požádal 4. dubna, nyní je 10. dubna a stále probíhá. Takže čas otočení 48 je také lež. Doporučil bych toto kasino. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre BitReels Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro BitReels Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.4/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na BitReels Casino a jejích přidružené kasina (88)

88Všechny0Otevřené1Nevyřešené49Vyřešené38Odmítnuté

Stížnosti přímo na BitReels Casino

Stížnosti na přidružené GoSlot! Casino (6)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
GoSlot! Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 195 €
GoSlot! Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 890 €
GoSlot! Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 464 €
GoSlot! Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
GoSlot! Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
GoSlot! Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.11.2021

Stížnosti na přidružené StickyWilds Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 011 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 340 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 98 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 000 kr
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 39 000 kr
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$500
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 222,18 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 910 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
StickyWilds Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.7.2020

Stížnosti na přidružené Winning.io Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Winning.io Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 63 €
Winning.io Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 900 €
Winning.io Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.12.2022

Stížnosti na přidružené Scatters Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 250 $
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 000 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 225 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 97 500 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 17 000 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 900 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 000 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 100 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 450 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 18.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 579 $
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 650 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 105 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$269,62
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 14 605 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 140 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 103 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 63 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Scatters Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 18.6.2020
Zobrazit další stížnosti (+42)
Diskuze

BitReels Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká BitReels Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

BitReels Casino platební metody

SkrillNetellerPayz (ecoPayz) MastercardVISASofort BankingGiropayInstaDebitMaestroNeosurfBoleto BancarioBitcoiniDebitBank transferSantanderFlexepinJetonMiFinityeZeeWalletN26RevolutCashtoCodeRippleEthereumLitecoinBitcoin CashCardanoTetherDogecoinInteracCoinspaidPay for funPiastrixMuchBetterInterac e-TransferSticPayRapid TransferBanco SafraLoterias CaixaPIXGigadatBanco OriginalBradescoCaixaBanco do BrasilBinance Coin (BNB)Banco BanrisulItaú
Měny
EUR,USD,ADA,AUD,BCH,BNB,BRL,BTC,CAD,ETH,INR,JPY,LTC,NOK,NZD,PLN,RUB,USDT,XDG,XRP
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky