DomůArgoCasino recenze
ArgoCasino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Důležité (1)
Najít službou Google
Platební metody
Zobrazit vše (17)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • POLi
  • Trustly
Limity pro výběr
 mesíčně
9 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
1 500 €
JocSolutions Limited
2014
> 5 000 000 Kč
Kasino provozováno bez jakékoliv licence!
PřehledBonusy0Uživatelské recenze21Index bezpečnostiDiskuze9Platební metody 17
Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Betano Casino Logo
2.Betano Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
4.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

ArgoCasino casino recenze

Kasino ArgoCasino jsme důkladně prověřili a udělili mu velmi nízký index bezpečnosti, což znamená, že ho nepovažujeme za bezpečné kasino. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože ArgoCasino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je ArgoCasino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Je součástí skupiny příbuzných kasin, avšak tato skupina je stále poměrně malá, i když je vyhodnocena jako celek. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

ArgoCasino funguje bez platné licence.

V současné době máme v naší databázi 19 stížností přímo o tomto kasinu a 75 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 7 481 černých bodů, z nichž 5 060 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

ArgoCasino se objevuje na 2 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

ArgoCasino nemá zákaznickou podporu. Považujeme to za velký problém, protože nemůžete kontaktovat kasino, takže vyřešit prakticky cokoliv je téměř vyloučené.

Na základě nashromážděných informací, které jsme vyhodnotili v naší recenzi, má kasino ArgoCasino velmi nízký index bezpečnosti. Nedoporučujeme vám v něm hrát a důrazně vám doporučujeme držet se od něj dál.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (17)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • POLi
  • Trustly
Limity pro výběr
 mesíčně
9 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
1 500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Žádný video poker
Žádné bingo
Sázení
Žádný baccarat
Bez her s jackpotem
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Keno
Žádné stírací losy
Sázky na eSporty
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (8)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)
Nemá live chat

Výrobci her
Zobrazit vše (28)

  • Apollo Games
  • Kajot
  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
SCREENSHOTY KASINA
argocasino_homepage_desktop
argocasino_homepage_mobile

Pro

  • Vklady a výběry v kryptoměnách
  • Široká nabídka měn

Proti

  • Jen málo kasinových her
  • Live chat není k dispozici nonstop
  • Ne všechny smluvní podmínky jsou přeloženy do jazykové varianty uvedené na webových stránkách
  • Ne všichni poskytovatelé her jsou k dispozici ve všech zemích

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • Společnost se zaměřuje na kasinové i sportovní sázení
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Zuzana Safran Naposledy aktualizované: 28.12.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (0)

ArgoCasino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností ArgoCasino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (21)

Recenze uživatelů na ArgoCasino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s ArgoCasino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Smíšená

Hodnotilo 21 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Zatím nikdo nenapsal recenzi na ArgoCasino

Buďte první, kdo se podrobněji podělí o své zkušenosti.

Napsat recenzi
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre ArgoCasino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro ArgoCasino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi nízký3.1/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili velmi vysokou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina negativní dopad.
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Důležité

Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.

Další faktory

  • Provozováno bez licence
  • Bez zákaznické podpory
  • Nízký limit pro výběr: 9 000 € / měsíc

Stížnosti na ArgoCasino a jejích přidružené kasina (179)

179Všechny0Otevřené94Nevyřešené61Vyřešené24Odmítnuté

Stížnosti přímo na ArgoCasino

Stížnosti na přidružené iviCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 96 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 22.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 97 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 9.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 99 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 12.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 29.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 98 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 19.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 93 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 3.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 17.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 12 000 руб
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 29.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 405 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 26.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 10.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 6.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 582 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 23.12.2020

Stížnosti na přidružené EgoCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 94 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 12.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 18.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 195 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 30.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 000 руб
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 6.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 15.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 220 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.3.2020

Stížnosti na přidružené Explosino Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 149 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 190 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 3.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 170 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 465 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 kr.
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 20.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 414 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 85 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 8.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 5.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 415 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 22.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 458 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 17.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 91,79 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 14.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 6.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 621 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 2.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 603 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 25.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 985 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 23.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 17.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 850 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 19.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 15.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 505 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 11.10.2020

Stížnosti na přidružené ZigZagSport Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
ZigZagSport Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 18.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 753 €
ZigZagSport Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 26.6.2021

Stížnosti na přidružené Online kasino ZigZag777 (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 13.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 17.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 040 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 433 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 31.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 440 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 15.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 298 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 4.10.2020
Zobrazit další stížnosti (+73)
Diskuze

ArgoCasino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká ArgoCasino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

ArgoCasino platební metody

Prohlídněte si přehled platebních metod, které ArgoCasino podporuje, a související limity a poplatky spojené s transakcemi do nebo z vašeho kasinového účtu.

Platební metoda Vklad
Limity a poplatky
Výběr
Limity a poplatky
Čekací lhůta při výběruPodrobnosti
SkrillSkrill - - -
NetellerNeteller - - -
PaySafeCardPaySafeCard - - -
Payz (ecoPayz) Payz (ecoPayz) - - -
MastercardMastercard - - -
VISAVISA - - -
POLiPOLi - - -
TrustlyTrustly - - -
VISA ElectronVISA Electron - - -
BitcoinBitcoin - - -
Western UnionWestern Union - - -
Online UberweisenOnline Uberweisen - - -
EthereumEthereum - - -
InteracInterac - - -
TetherTether - - -
Bitcoin CashBitcoin Cash - - -
LitecoinLitecoin - - -
Měny
EUR,USD
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky