DomůSilver Oak Casino recenze
Silver Oak Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Důležité (1)
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (10)
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Bitcoin
  • Discover
  • Ethereum
  • Changelly
  • Litecoin
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 $
 za týden
2 500 $
2008
> 100 000 000 Kč
Kasino provozováno bez jakékoliv licence!
PřehledBonusyUživatelské recenze43Index bezpečnostiDiskuze16Platební metody 10
Důležité: Problémy s bonusy související s platformou RTG Toto kasino funguje na platformě Realtime Gaming (RTG), která je nechvalně známá svými problémy s bonusy. Hlavně si dejte pozor na to, že se bonusovými pravidly musíte řídit i po splnění podmínek protočení. Bonus zůstává aktivní, dokud nevyberete celý zůstatek nebo váš zůstatek nespadne na nulu. V jednu chvíli můžete mít aktivní jen jeden bonus. Když libovolné pravidlo porušíte (zakázané hry, maximální sázku atd.), můžete přijít o veškeré prostředky, včetně nevyřízených výběrů. Buďte proto obezřetní.
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Silver Oak Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Silver Oak Casino a udělili mu nadprůměrný index bezpečnosti. Obecně se jedná o dobré kasino, kde můžete hrát, ale je tu několik věcí, které stojí za zmínku. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Silver Oak Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Silver Oak Casino velké online casino s velkými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Silver Oak Casino funguje bez platné licence.

V současné době máme v naší databázi 12 stížností přímo o tomto kasinu a 255 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 191 černých bodů, z nichž 1 091 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Silver Oak Casino se objevuje na 5 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Kasino Silver Oak Casino má nadprůměrný index bezpečnosti. Ohodnotili jsme ho tak proto, že si myslíme, že je v mnoha ohledech skvělé, ale pořád existují věci, které mu brání v získání ještě vyššího hodnocení. I přes to ale můžete očekávat, že si v tomto kasinu výborně zahrajete.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (10)
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Bitcoin
  • Discover
  • Ethereum
  • Changelly
  • Litecoin
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 $
 za týden
2 500 $

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Žádné bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Keno
Žádné stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her

  • Realtime Gaming
  • SpinLogic Gaming

Pro

  • Kasino přijímá hráče z mnoha zemí
  • Kasino přijímá Bitcoiny přes Cubits
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7
  • Pěkné webové stránky

Proti

  • Více než 250 stížností (většina z nich byla vyřešena)
  • Velmi pomalé zpracování plateb
  • Některé hry vyžadují stažení software kasina

Zajímavá fakta

  • Velké kasino zaměřené na americký trh
  • Speciální (nevybratelné) bonusy
Autor a garant: Mirka Daisy Naposledy aktualizované: 24.10.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Silver Oak Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Silver Oak Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (43)

Recenze uživatelů na Silver Oak Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Silver Oak Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Příšerná

Hodnotilo 43 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před měsícem
Toto místo je nejhorší! ! Byl mi zaslán propagační kód. Hrál jsem přes směšné množství. Zkusil se stáhnout a nešlo to. Musel jsem složit zálohu, ok. BTC měl být nejrychlejší způsob. Musel vložit pomocí BTC. Nedostal jsem to týden. Kontaktoval je a podpora nepomohla. Zrušil BTC a zkusil bankovní převod. Po čekání 3 týdnů znovu kontaktovali podporu a navrhli znovu zkusit BTC, protože bankovní převod měl nějaké zpoždění. Toto místo je vtip!!!
  • Podpora je k ničemu
  • Nemohu odpovědět na vaše otázky
  • Blokuje všechny promo akce zaslané e-mailem, pokud čekáte na stažení
• před 3 měsíci
Naprosto hrozné. Vyhrál pár set dolarů. Požádal o stažení. Po čekání na kontrolu ověření jsem se o tři dny později přihlásil a peníze jako kouzlem zmizely z mého účtu
Zajímavé je, že mi stále posílají e-maily, kde mi říkají, jak mi připsali 50 dolarové žetony. Skloňte se.
• před 3 měsíci
Bohužel to byla jedna z prvních stránek, které jsem našel pro online hazardní hry, které měly být produktivní. Vyhrál jsem přes 1 000 $, ale bylo mi oznámeno, že musím vložit 10 $ ze své bitcoinové peněženky.
Mluvil jsem se zákaznickou podporou, the.waited 14 pracovních dnů.
Když jsem se šel podívat a zjistit, kde byl můj výběr v historii transakcí, najednou už se na tuto stránku nemohu dostat.
Mám v plánu to nahlásit herní komisi a komukoli dalšímu, kdo bude poslouchat. Měl jsem štěstí v tom, že jsem pořídil snímky všech rozhovorů se zákaznickou podporou spolu se snímky historie zůstatku žádosti o výběr.
Pokud budete používat pouze jejich peníze a hrát bez očekávání, že vyhrajete skutečné peníze, byla by to skvělá stránka. Ale pokud si nepřejete být scammed; nebo v podstatě okradeni o své peníze nepoužívejte tuto stránku.

  • Líbil se mi vzhled a nastavení her na webu
  • Ošizen o skutečné peníze
• před 3 měsíci
Hry se nenačítají Snažím se získat své bonusy a nenačtou se žádné hry
  • Nenačte hry
• před 5 měsíci
Toto kasino nabízí skvělé propagační výhody při vkladu, ale hodně štěstí při výběru. Nikdy jsem neměl takový problém s online kasinem, jako mám toto. Není k dispozici žádný zákaznický servis, ikona chatu je neaktivní. Prosím, neztrácejte peníze za tuto frašku kasina.
  • Neexistuje žádné pozitivní.
  • Odmítají vyplatit
  • Poplatek za použití vaší debetní karty je astronomický
  • Neexistuje absolutně žádná zákaznická podpora
  • Být v Kostarice, představoval bych si, že je to další schéma shromažďování informací
• před 5 měsíci
Je to falešná hra na zadek. Neplatí u Čekal jsem na svých 478 $ za poslední měsíc. Neočekávám , že to dostanu . Toto nedoporučuji. Stránky pro kohokoli zákaznický servis oh počkat. Není tam žádný šmrnc... jděte na to...q
• před 6 měsíci
Vyhrál jsem z volných zatočení a ani se mi nepodařilo ověřit. Nelíbí se jim moje dokumenty a kladou příliš mnoho otázek.
  • Mám bonus za registraci
  • Nezaplatil
  • Neověřeno
  • Špatný výběr her
• před 6 měsíci
Zadal jsem tedy svou žádost o výběr 16. července a stříbrný dub měl tuším, co říkají problémy s losováním mincí, takže mi poslali e-mail a řekli mi, abych šel na svůj účet a znovu o něj požádal Bitcoin Myslím, že tohle je poté, co jsem už čekal 10 dní na první výběr, řekli mi, ať to udělám Bitcoin a tady by to bylo nastaveno jako priorita, je to, že čtvrtý a můj výběr stále není ani schválen v chatu mi říká, že budu mít čekat 7 dní po schválení už jsem čekal skoro měsíc a to pro mě není priorita, není to moje chyba, že měli problémy s losováním mincí a zpracování výběru jim stejně dlouho netrvá, když to udělali můj první výběr ten samý den... Dvakrát mi poslali e-mail zpět ze spousty zpráv, které jsem jim řekl, a první říkal, že to bude mít prioritu, ve druhé řekli, že se omlouvám, tady je 50 žetonů zdarma, ale ty Nemohu to použít, dokud váš zůstatek nebude pod pěti dolary, jak to mám použít, kluci mi nedáte můj výběr LOL... Nejsou dobří v odpovědi, že lžou a jejich chat vám řekne milion různých příběhů Pravděpodobně to nikdy neuvidím Upřímně si myslím, že mohou být na mizině... Jen jsem chtěl všem dát vědět, že tam nebudu vkládat peníze, protože získání vašich výběrů trvá směšně dlouho a já vložím hodně peněz, takže přišli o dobrého zákazníka..
  • Na výběry se tak dlouho čeká a lžou vám
• před 7 měsíci
Nic hektického, ještě jsem nevybral, ale zákaznický servis je velmi užitečný
  • Skvělý zákaznický servis
• před rokem
VYHNĚTE SE ZA KAŽDOU CENU!! Byl jsem dlouholetým hráčem, 10+ let. Nikdy jsem neinkasoval skromné částky, které jsem vyhrál. Před pár lety jsem měl štěstí. Vyhrál jsem několik jackpotů. Obdržení výhry obvykle trvalo měsíc. Minulý rok se však obrátili proti mně. Měl jsem značnou vítěznou sérii. Můžete vybrat maximálně 2500 $. za týden. Dlouhá léta jsem byl VIP 5, ale posunuli mě do kategorie „zkušený hráč". Přišel bych zjistit, mnohem později, to znamená, že máte zakázáno používat bonusy. Také dostat zaplaceno bylo téměř nemožné. Všichni „VIP" zřejmě dostávají zaplaceno před vámi. Začali rozdělovat mé výběry na polovinu, takže to, co bylo 2500 USD, je nyní 1250 USD X 2. Druhých 1250 USD se však vrací na začátek čekací doby. Můj poslední výběr trval více než 4 měsíce. Takže pokud jste vítěz, vyhněte se tomuto místu. Udělají vše pro to, aby vám nezaplatili. Na hrách s progresivním jackpotem je také něco velmi zvláštního. Všiml jsem si, že mnoho z nich zobrazuje stejnou částku pro progresivní jackpoty. Identické, až do koruny, pro úplně jiné hry. Hmmmm V podstatě jsou to zločinci.
• před rokem
Vymazal jsem sázkové požadavky pro bonus bez vkladu. Odeslal jsem materiály pro KYC před měsícem, ale vůbec žádná odpověď.
Poslal jsem několik potvrzovacích e-mailů, ale žádná odpověď.
Pravděpodobně to budou i nadále ignorovat.
Nebo možná nejsou k dispozici žádní zaměstnanci, kteří by odpovídali na e-maily nebo chaty.
Dát tomuto kasinu skóre 6 nebo více by podkopalo autoritu kasinového guru.
Mělo by to být méně než 5 bodů, aby někoho odradilo od vložení peněz omylem.

20221002 Postscript Posílám e-maily každý týden, ale nikdy jsem nedostal odpověď.
Mám podezření, že záměrně nedělají KYC.
Lituji zaslání mých osobních údajů do tohoto sporného kasina.
Doufám, že každý, kdo si to přečte, zůstane stranou od tohoto webu.
Navíc neexistuje žádná odpověď KYC od Planet7, která je ve stejné skupině jako profík.
Poslal jsem papíry ve stejnou dobu jako tady.
Protože se jedná o stejnou kasinovou skupinu, zdá se, že podporu poskytují stejní členové.
Systematicky ignorují požadavky KYC.
* Může to být proto, že se jedná o bonus bez vkladu.
Pište opakovaně.
Casino Guru by měl downgradovat celou tuto skupinu kasin.
Aktuální hodnocení Casino Guru může ohrozit čas a osobní údaje lidí.

20230103 postscript
Odpověď jsem obdržel 8. prosince. Zdá se, že KYC je u konce.
Nezbývá mi žádná rovnováha.
Ani se neobtěžuji zkoušet, jestli se můžu stáhnout.
  • Zatím nemám štěstí, jsem rád, že jsem nevhodil žádnou hotovost.
  • Bez ohledu na to byste neměli potřebovat 4 měsíce na KYC.
• před rokem
Hrál jsem silver oak sense 2014, ano, vždy to platilo pomalu, ale pokud se toho budete držet, dostanete peníze. S tím, co jsem řekl, bych musel říct, že jsem dole asi 50 000, dobře jsem začal vyhrávat a během několika týdnů jsem vyhrál kolem 20 000. No, zůstal jsem u svých výběrů, a když jsem je všechny konečně dostal, odešli a už mi nedovolili mít můj VIP bonus jen proto, že jsem vyhrál trochu svých peněz zpět. To je špatně a mělo by to být vyšetřeno revizní radou kasina. Vyhrajete a pak na vás jen změní pravidla bez jakéhokoli vysvětlení
• před 2 roky
Vydělal jsem 100 „bonusu bez vkladu", ale nemohu vybrat! Podvodníci !!!
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Silver Oak Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Silver Oak Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Nadprůměrný6.7/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Varování

Důležité: Problémy s bonusy související s platformou RTG Toto kasino funguje na platformě Realtime Gaming (RTG), která je nechvalně známá svými problémy s bonusy. Hlavně si dejte pozor na to, že se bonusovými pravidly musíte řídit i po splnění podmínek protočení. Bonus zůstává aktivní, dokud nevyberete celý zůstatek nebo váš zůstatek nespadne na nulu. V jednu chvíli můžete mít aktivní jen jeden bonus. Když libovolné pravidlo porušíte (zakázané hry, maximální sázku atd.), můžete přijít o veškeré prostředky, včetně nevyřízených výběrů. Buďte proto obezřetní.

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Další faktory

  • Provozováno bez licence

Stížnosti na Silver Oak Casino a jejích přidružené kasina (1442)

1442Všechny49Otevřené268Nevyřešené358Vyřešené767Odmítnuté

Stížnosti přímo na Silver Oak Casino

Zobrazit 5 podobných stížností s celkovým počtem 0 černých bodů (0 pro toto kasino)

Stížnosti na přidružené Planet 7 OZ Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$14 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 960
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 033
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$100
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$12 831
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 566
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$44 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.12.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$250
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$47 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.9.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$7 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.9.2019

Stížnosti na přidružené Captain Jack Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 185 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 050 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 949,82 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.12.2020

Stížnosti na přidružené Royal Ace Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 11 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 256 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 249 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.2.2021

Stížnosti na přidružené Slots Garden Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 116 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900,5 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R2 750
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R3 580
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R25 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R2 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R12 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R500
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 din
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 500
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.10.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R740
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.9.2019

Stížnosti na přidružené Planet 7 Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 200 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 25.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 25.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 900 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 15 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 351,17 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 943 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 430 €
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 105,06 €
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.10.2020

Stížnosti na přidružené Slot Madness Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 865 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 12 572 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 349 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 500 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 413,04 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 067 $
Slot Madness Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.8.2021

Stížnosti na přidružené Raging Bull Slots Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 54,37 mBTC
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 120 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 750 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 800 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 700 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 400 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$12 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 169,3 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 750 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 980 €
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$3 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.5.2020

Stížnosti na přidružené True Blue Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 400,56
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 327 $
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 200
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$20 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$580
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 064
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$6 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$20 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$750
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.10.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 691 €
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.9.2019

Stížnosti na přidružené Raging Bull Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$100
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 319 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 300 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 230 €
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$900
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 000
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.7.2021