DomůLunaCasino recenze
LunaCasino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (12)
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • PayPal
  • Trustly
  • AstroPay
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
Skill On Net Ltd
2016
> 5 000 000 Kč
  • Švédsko (Spelinspektionen)
  • Malta (Malta Gaming Authority)
PřehledBonusyUživatelské recenze1Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 12
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

LunaCasino casino recenze

Kasino LunaCasino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože LunaCasino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je LunaCasino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 20 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 6 523 černých bodů, z nichž 6 523 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: LunaCasino obsahuje určité části smluvních podmínek, které považujeme za nespravedlivé vůči hráčům kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

LunaCasino se objevuje na 2 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že LunaCasino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (12)
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • PayPal
  • Trustly
  • AstroPay
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (5)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her
Zobrazit vše (63)

  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • ELK Studios
  • Big Time Gaming
  • Yggdrasil Gaming
SCREENSHOTY KASINA
lunacasino_game_gallery_desktop
lunacasino_homepage_desktop
lunacasino_promotions_desktop
lunacasino_game_gallery_mobile
lunacasino_homepage_mobile
lunacasino_promotions_mobile

Pro

  • Kasinová aplikace pro Android
  • Unikátní herní filtr
  • Dobrý výběr her
  • K dispozici jsou Live hry
  • Široká nabídka měn

Proti

  • Live chat není k dispozici nonstop
  • Poplatky spojené s některými způsoby vkladu jako VISA, Skrill a Neteller

Zajímavá fakta

  • Malé kasino oblíbené v Evropě
Autor a garant: Kristina Underwood Naposledy aktualizované: 18.5.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

LunaCasino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností LunaCasino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (1)

Recenze uživatelů na LunaCasino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s LunaCasino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotil 1 uživatel

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před rokem
Tato stránka se přehrává okamžitě, ale má také některé režimy ke stažení. Doufám, že lidé zde také najdou hry s živými dealery, protože je to velmi doporučovaná hra, protože jsou to zábavné hry, které dokážou zopakovat zážitek, který můžete mít, když hrajete v kamenných kasinech. Interakce s ostatními lidmi je také dobrá, protože podpora je dobrá u živého chatu. Šifrování je na tomto webu také silné. Existují některá geografická místa, která nemohou tuto stránku zkontrolovat, protože je to nešťastné. Chyby by měly být spláchnuty, protože web má nějaké rozptýlené všude kolem.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre LunaCasino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro LunaCasino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na LunaCasino a jejích přidružené kasina (191)

191Všechny1Otevřené21Nevyřešené58Vyřešené111Odmítnuté

Stížnosti přímo na LunaCasino

Stížnosti na přidružené Slots Magic Casino (3)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 225
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$730
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 225
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.2.2024

Stížnosti na přidružené LuckyNiki Casino (3)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 $
LuckyNiki Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
LuckyNiki Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 INR
LuckyNiki Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.7.2021

Stížnosti na přidružené DrueckGlueck Casino (8)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 050
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 28 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 771 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 470 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 62 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.3.2020

Stížnosti na přidružené PlayOJO Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 133 ₮
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$3 521
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 991 $
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 kr.
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 000 kr
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10 000
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 51 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$200
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.9.2020

Stížnosti na přidružené RedKings Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £670
RedKings Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.6.2022

Stížnosti na přidružené AHTI Games Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 430 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 222 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.12.2021

Stížnosti na přidružené Turbonino Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.11.2020

Stížnosti na přidružené PlayUZU Casino ES (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$1 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 36 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$200
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$4 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$16 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 600 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.4.2022

Stížnosti na přidružené BacanaPlay Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 39 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 800 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022

Stížnosti na přidružené JackpotStar Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £540
JackpotStar Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.2.2023
Zobrazit další stížnosti (+50)
Diskuze

LunaCasino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká LunaCasino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

LunaCasino platební metody

SkrillPaySafeCardPayz (ecoPayz) MastercardVISAPayPalTrustlyAstroPayBank transferApplePayMuchBetterJeton
Měny
EUR,BGN,BRL,CAD,CHF,INR,JPY,NOK,NZD,PEN,SEK,ZAR
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky