DomůLuckyNiki Casino recenze
LuckyNiki Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (35)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • Sofort Banking
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
SkillOnNet Ltd
2017
> 20 000 000 Kč
  • Malta (Malta Gaming Authority)
PřehledBonusyUživatelské recenze12Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 35
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

LuckyNiki Casino casino recenze

Kasino LuckyNiki Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože LuckyNiki Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je LuckyNiki Casino středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 20 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 6 546 černých bodů, z nichž 6 500 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: LuckyNiki Casino obsahuje určité části smluvních podmínek, které považujeme za nespravedlivé vůči hráčům kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

LuckyNiki Casino se objevuje na 2 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že LuckyNiki Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (35)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • Sofort Banking
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (5)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (5)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (5)

Výrobci her
Zobrazit vše (82)

  • Synot Games
  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • IGT
  • Big Time Gaming
SCREENSHOTY KASINA
luckyniki_casino_game_gallery_desktop
luckyniki_casino_homepage_desktop

Pro

  • Široká nabídka bonusů jak pro nové, tak pro věrné hráče
  • Oblíbené automaty s progresivními jackpoty
  • Telefonická zákaznická podpora je k dispozici
  • Pěkně vysvětlený VIP program
  • K dispozici jsou Live hry
  • Podporuje mnoho způsobů platby

Proti

  • Některé hry vyžadují stažení software kasina

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • Měna je přiřazena k účtu automaticky dle státu hráče
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Endri Kaleshi Naposledy aktualizované: 30.4.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

LuckyNiki Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností LuckyNiki Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (12)

Recenze uživatelů na LuckyNiki Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s LuckyNiki Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 12 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 2 roky





Nejhorší kasino zabavené za 9 000 dolarů oznámilo podvod
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre LuckyNiki Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro LuckyNiki Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na LuckyNiki Casino a jejích přidružené kasina (214)

214Všechny6Otevřené21Nevyřešené63Vyřešené124Odmítnuté

Stížnosti přímo na LuckyNiki Casino

Stížnosti na přidružené Slots Magic Casino (3)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 225
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$730
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 225
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.2.2024

Stížnosti na přidružené DrueckGlueck Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 050
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 28 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 771 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 470 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 62 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.3.2020

Stížnosti na přidružené EUcasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 462 €
EUcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
EUcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.6.2024

Stížnosti na přidružené PlayOJO Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 133 ₮
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$3 521
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 991 $
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 kr.
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 000 kr
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10 000
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 51 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$200
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.9.2020

Stížnosti na přidružené LunaCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 €
LunaCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.2.2024

Stížnosti na přidružené RedKings Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £670
RedKings Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.6.2022

Stížnosti na přidružené AHTI Games Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 430 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 222 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.12.2021

Stížnosti na přidružené Turbonino Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.11.2020

Stížnosti na přidružené PlayUZU Casino ES (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$1 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 36 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$200
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$4 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$16 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 600 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.4.2022

Stížnosti na přidružené BacanaPlay Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 39 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 800 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022

Stížnosti na přidružené JackpotStar Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £540
JackpotStar Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.2.2023
Zobrazit další stížnosti (+59)
Diskuze

LuckyNiki Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká LuckyNiki Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

LuckyNiki Casino platební metody

SkrillNetellerPaySafeCardPayz (ecoPayz) MastercardVISAGiropaySofort BankingEPSPayPalEuTellerWebMoneyTrustlyMultibancoEcoZimplerAstroPayWire-transferSIRUSafety PayEasy EFTJCBiWalletVenusPointYandex MoneyInstant Payments by CitadelInteracKlarnaMuchBetterJetonEcobanqecoVoucherFast Bank TransferEntercashRupeePay
Ve vaší zemi není dostupné
  • Swish
  • Měny
    EUR,USD,AUD,BRL,CAD,CHF,CLP,DKK,GBP,INR,JPY,NOK,NZD,PEN,RUB,SEK,THB,ZAR
    flash-message-news
    Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Forum_alt
    Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
    2000eur push_alt
    Podělte se o své výhry na automatech od společnosti Pragmatic Play a získejte s webem Kasino Guru příležitost získat další odměnu!
    Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky