DomůDreams Casino recenze
Dreams Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (9)
  • Bitcoin
  • Coindraw
  • Binance Coin (BNB)
  • Ripple
  • Coinbase
  • Ethereum
  • Dogecoin
  • Bitcoin Cash
Limity pro výběr
 mesíčně
40 000 $
 za týden
10 000 $
 za den
2 500 $
Dreams
2015
> 100 000 000 Kč
Kasino provozováno bez jakékoliv licence!
PřehledBonusyUživatelské recenze43Index bezpečnostiDiskuze12Platební metody 9
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Betano Casino Logo
2.Betano Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
4.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Dreams Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Dreams Casino a udělili mu nadprůměrný index bezpečnosti. Obecně se jedná o dobré kasino, kde můžete hrát, ale je tu několik věcí, které stojí za zmínku. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Dreams Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Dreams Casino jedno z největších online kasin s obrovskými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Dreams Casino funguje bez platné licence.

V současné době máme v naší databázi 7 stížností přímo o tomto kasinu a 268 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 093 černých bodů, z nichž 1 006 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Dreams Casino se objevuje na 4 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Kasino Dreams Casino má nadprůměrný index bezpečnosti. Ohodnotili jsme ho tak proto, že si myslíme, že je v mnoha ohledech skvělé, ale pořád existují věci, které mu brání v získání ještě vyššího hodnocení. I přes to ale můžete očekávat, že si v tomto kasinu výborně zahrajete.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (9)
  • Bitcoin
  • Coindraw
  • Binance Coin (BNB)
  • Ripple
  • Coinbase
  • Ethereum
  • Dogecoin
  • Bitcoin Cash
Limity pro výběr
 mesíčně
40 000 $
 za týden
10 000 $
 za den
2 500 $

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Žádné bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Keno
Žádné stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her

  • Realtime Gaming
SCREENSHOTY KASINA
dreams_casino_game_gallery_desktop
dreams_casino_homepage_desktop
dreams_casino_promotions_desktop
dreams_casino_game_gallery_mobile
dreams_casino_homepage_mobile
dreams_casino_promotions_mobile

Pro

  • Dobré měsíční limity výběrů
  • Dobrý výběr výherních automatů
  • Jednoduchý a čistý design webových stránek
  • Zákaznická podpora 24/7

Proti

  • Živý chat je k dispozici až po registraci
  • Hry pouze od jednoho výrobce - RTG
  • Poplatky za výběr

Zajímavá fakta

  • Hráči musí být starší 21 let
  • Speciální (nevybratelné) bonusy
  • Středně velké kasino populární ve Spojených státech
Autor a garant: Veronika Lash Naposledy aktualizované: 23.4.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Dreams Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Dreams Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (43)

Recenze uživatelů na Dreams Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Dreams Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Špatná

Hodnotilo 43 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 3 týdny
Už měsíce jsem uvízl ve hře zvané strašidelné výhry Požádal jsem tyto stránky o zrušení kupónu nebo o cokoli, co musí udělat, aby mě z té hry dostal, abych mohl hrát jiné hry Ani jednou jsem nedostal odpověď Jsem z tohoto webu velmi zklamán
• před 7 měsíci
Na vyřazení jsem čekal 6 měsíců. Pořád běhám. Toto kasino spolu s několika dalšími nestojí za hraní, protože i když vyhrajete a dodržíte všechna pravidla, pokud dostanete zaplaceno, trvá to měsíce a měsíce. Neumožňují výběry více než 2500 za týden a ani potom....
  • Žádné platby
• před 9 měsíci
Kurz tohoto kasina je špatný, nejsou dobré, nejsou ochotni zaplatit. Nezaslouží si tak vysoké hodnocení.
  • Hodnotím toto kasino možná 3 hvězdičkami nebo méně
• před 10 měsíci
No, řeknu vám svou zkušenost:

V posledních měsících jsem se stal pravidelným hráčem, jsem turista, který hledá nejlepší bonusy, jako mnoho z nás, mám rád bonusy bez vkladu, jako byl bonus 25 USD zdarma, přichází se sázkou 40x, což velmi ztěžuje získání, ale pokud to získáte, můžete vybrat maximálně 100 USD. Poté, co jsem strávil celé odpoledne hraním bonusu 25 USD, podařilo se mi dosáhnout požadované sázky, kontaktoval jsem podporu, abych zahájil žádost o výběr; Odtud začíná moje špatná zkušenost a moje stížnost směřuje k podpoře, protože se mi nakonec podařilo výhru vyzvednout.

Ale podpora je zodpovědná za to, že se cítíte nejistě, a snaží se vás přesvědčit, abyste dál hráli o cenu. Poradce vymyslel, že je tam poplatek MIN/MAX, to znamená, že pokud by to nebyla přesná částka 100 USD, riskoval jsem, že moje žádost bude zamítnuta a přijdu o své prostředky (podle poradce).

Je třeba poznamenat, že abyste mohli požádat o výběr v rámci ověření, je nutné provést ověřovací vklad ve výši 0,0004 BTC (10 USD) plus provize, která je vrácena na váš vklad, ale kasino vám také naúčtuje další provize 5 USD. za provedení vkladu do vaší BTC peněženky.

Musíte být velmi opatrní, jak požadujete výběry a jak nakládáte s podporou, protože mají velmi malou trpělivost a nespolupracují.

V tom kasinu bych své peníze neutrácel.

  • Rychlá platba (cca 2 hodiny)
  • Hrozná zákaznická podpora
• před 11 měsíci
Musel jsem napsat recenzi po přečtení tolika negativních recenzí od toho, co předpokládám nespokojené hráče. Toto kasino je skvělé kasino, ve kterém se dá hrát, a není moc co potkat. Výplaty tohoto kasina netrvají déle než 3 dny při použití bitcoinů a je zde málo nebo žádné ověření. Reagují poměrně rychle a jsou velmi užitečné. Hrál jsem ve stříbrném dubu a mám stejnou zkušenost s oběma dobrými kasiny. Musíte věnovat pozornost pravidlům bonusů, jako je nesázet více než 10 dolarů, když je aktivní, a když existuje nevyřízená žádost o výběr NEVKLADUTE NEBO SI NEBERTE DALŠÍ BONUS, počkejte, až přestane čekat, a vždy si ověřte v chatu, zda jste v jasné nepředpokládej.
  • rychle odpovědět
  • skvělé bonusy
  • rychlá výplata
• před rokem
Rychlý proces stažení a žádné problémy na mých stranách od používání platformy
  • Skvělé stažení
• před rokem
RUCE PRYČ ! NEVYPLATÍ SE!
Nejhorší kasino na webu. Zákaznická podpora není dostupná nebo je vždy offline. Výhry se nevyplácejí! Vložené peníze mizí a údajně nikdy nebyly v blockchainu. Jeden z manažerů kasina "Nick" klame, že se tyče ohýbají, aby zabránily výplatám.
  • SCAM kasino
• před rokem
Bohužel musím dát jednu hvězdu.
Toto kasino je katastrofa, každý den dostávám minimálně 2 e-maily s promo akcí, které slibují otočení zdarma nebo peníze zdarma bez vkladu. Dosud nebyl přijat žádný promokód. Normálně by mi to bylo jedno, ale několikrát jsem žádal o smazání účtu a moje data nikdy nebyla zodpovězena. E-maily odhlášené z reklamy budou nadále pokračovat. Dostávám reklamy a e-maily od partnerů tohoto kasina, na které můj virový program varuje. Dobře vím, že moje údaje byly předány, protože jsem tento e-mail poslal pouze tomuto kasinu.
  • Ten web nemusí být tak špatný
  • Pro mě nic pozitivního
  • Může posílat e-maily
  • Všechno není prostor pro popis všeho
  • Prosím buďte opatrní
  • Neexistuje žádná živá podpora
• před 2 roky
Když jsem se zaregistroval, neměl jsem žádný problém
Když dostanu propagační e -mail a přihlásím se, Japonsko je mimo rozsah a nemohu se zaregistrovat.
Po registraci nedostanete bonus a budete dostávat nesmyslné a otravné emaily.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Dreams Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Dreams Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Nadprůměrný7.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Další faktory

  • Provozováno bez licence

Stížnosti na Dreams Casino a jejích přidružené kasina (1613)

1613Všechny29Otevřené276Nevyřešené406Vyřešené902Odmítnuté

Stížnosti přímo na Dreams Casino

Stížnosti na přidružené Palace of Chance Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 240 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 175 ₮
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.12.2019

Stížnosti na přidružené Prism Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 394 ₮
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 550 $
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.12.2020

Stížnosti na přidružené Wild Vegas Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £500
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.10.2020

Stížnosti na přidružené Slots of Vegas Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$292
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 115 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 105 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 250 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 380 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 129 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 900 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 127 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 275 €
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 888,71 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 372 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 932 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.6.2020

Stížnosti na přidružené Cool Cat Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 104 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 250 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 895 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 140 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 499 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 151 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 475 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 500 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 460 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 102 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 307 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 500 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 200 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 $
Cool Cat Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.9.2019

Stížnosti na přidružené Ruby Slots Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 106 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 110 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 340 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 99 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 ₮
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 116 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$100
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 106 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 011 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 18.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 005,75 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200,21 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 $
Ruby Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.7.2020

Stížnosti na přidružené Club Player Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 67 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 585 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 165 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 143 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 22 500 $
Club Player Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.7.2020

Stížnosti na přidružené Raging Bull Slots Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.7.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 470 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 162 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 54,37 mBTC
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.1.2024