DomůCasino Cruise recenze
Casino Cruise recenze

Kasino je zavřené

Casino Cruise je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Genesis Global Limited
2014
> 100 000 000 Kč
  • Švédsko (Spelinspektionen)
  • Malta (Malta Gaming Authority)
  • Spojené království (United Kingdom Gambling Commission)
PřehledUživatelské recenze37Index bezpečnostiDiskuze11

Kasino je zavřené

Casino Cruise je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Casino Cruise casino recenze

Důkladně jsme prověřili Casino Cruise a udělili mu nadprůměrný index bezpečnosti. Obecně se jedná o dobré kasino, kde můžete hrát, ale je tu několik věcí, které stojí za zmínku. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Casino Cruise je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Casino Cruise velké online casino s velkými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 9 stížností přímo o tomto kasinu a 30 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 14 033 černých bodů, z nichž 12 720 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Casino Cruise se objevuje pouze na jedné černé listině. Naleznete ji níže, ale nemá vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Kasino Casino Cruise má nadprůměrný index bezpečnosti. Ohodnotili jsme ho tak proto, že si myslíme, že je v mnoha ohledech skvělé, ale pořád existují věci, které mu brání v získání ještě vyššího hodnocení. I přes to ale můžete očekávat, že si v tomto kasinu výborně zahrajete.

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Žádné keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (6)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (5)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (5)

Výrobci her
Zobrazit vše (12)

  • NetEnt
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • Yggdrasil Gaming
  • Quickspin
  • Evolution Gaming
  • Play'n GO

Pro

  • K dispozici jsou Live hry
  • Široká nabídka měn

Proti

  • V minulosti nezaplatili velké výhry
  • Živý chat je k dispozici 24/7, ale ne pro všechny jazyky
  • Poplatky za výběr
  • Ne všechny způsoby platby jsou k dispozici ve všech zemích

Zajímavá fakta

  • Středně velké kasino populární v Evropě
Autor a garant: Endri Kaleshi Naposledy aktualizované: 11.3.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Casino Cruise bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Casino Cruise, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (37)

Recenze uživatelů na Casino Cruise

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Casino Cruise. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Dobrá

Hodnotilo 37 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Zatím nikdo nenapsal recenzi na Casino Cruise

Buďte první, kdo se podrobněji podělí o své zkušenosti.

Napsat recenzi
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Casino Cruise

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Casino Cruise. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Nadprůměrný6.9/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili průměrnou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Důležité

Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.
  • Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).

Stížnosti na Casino Cruise a jejích přidružené kasina (217)

217Všechny0Otevřené40Nevyřešené82Vyřešené95Odmítnuté

Stížnosti přímo na Casino Cruise

Stížnosti na přidružené Vegas Hero Casino (4)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 600
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 291,25 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 934 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 210 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.8.2021

Stížnosti na přidružené Casino Lab (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 661,3 $
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 $
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £597
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £160
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £600
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 034
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £11 500
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £540
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 175
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$1 090
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £17 000
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 240 €
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £2 200
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 258
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £247
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £50,02
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 100
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.12.2020

Stížnosti na přidružené Casino Masters (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 999 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 405 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 050 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2021

Stížnosti na přidružené Pelaa Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 999 €
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 186 $
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.12.2021

Stížnosti na přidružené Spins Joy Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Spins Joy Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.4.2020

Stížnosti na přidružené Genesis Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 400
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 410,2 $
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 155 €
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 194 €
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.7.2020

Stížnosti na přidružené Casino Dome (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 600 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$821
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021

Stížnosti na přidružené Playerz Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 646,23 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 300 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.12.2021

Stížnosti na přidružené Kassu Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 091 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 115 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £230
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £160
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £150
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 75 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.2.2020

Stížnosti na přidružené Casino Planet (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 €
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £665
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £3 400
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £650
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £400
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 550 INR
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 kr
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £200
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021

Stížnosti na přidružené Casino Gods (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 400
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 15 €
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £150
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 400 kr
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.6.2020

Stížnosti na přidružené Sloty Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 21 000 INR
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 500 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.2.2020

Stížnosti na přidružené Funbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Funbet Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.4.2021

Stížnosti na přidružené Casoola Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £245
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £300
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 kr
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 580 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 INR
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 402
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £40
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 71 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.2.2020

Stížnosti na přidružené Spinit Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Spinit Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 860
Spinit Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.7.2020
Zobrazit další stížnosti (+80)
Diskuze

Casino Cruise diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Casino Cruise, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Casino Cruise platební metody

NetellerSkrillPaySafeCardPayz (ecoPayz) MastercardVISAGiropaySofort BankingInstaDebitPayPalTrustlyEuTellerDiners ClubNeosurfAmerican ExpressMaestroAstroPayiDebitTransferencia bancaria localEasy EFTBokuInteracJetonApplePayEcobanqeZeeWalletPaytmGoogle PayRuPayMiFinity
Měny
CZK,EUR,USD,AED,BGN,BHD,CAD,CNY,DKK,GBP,GEL,HRK,INR,ISK,KWD,MXN,NGN,NOK,NZD,PEN,PLN,QAR,RON,RUB,SAR,SEK,TRY,ZAR
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky