Domů7 Reels Casino recenze
7 Reels Casino recenze

Kasino je zavřené

7 Reels Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Engage Entertainment Group Inc.
2008
> 100 000 000 Kč
Kasino provozováno bez jakékoliv licence!
PřehledUživatelské recenze25Index bezpečnostiDiskuze1

Kasino je zavřené

7 Reels Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Chance Casino Logo
2.Chance Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

7 Reels Casino casino recenze

Kasino 7 Reels Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože 7 Reels Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je 7 Reels Casino velké online casino s velkými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

7 Reels Casino funguje bez platné licence.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 28 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 831 černých bodů, z nichž 421 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

7 Reels Casino se objevuje pouze na jedné černé listině. Naleznete ji níže, ale nemá vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že 7 Reels Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Hry
Zobrazit vše (15)

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Žádné bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Žádný craps
Žádné keno
Žádné stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (4)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)
Nemá live chat

Výrobci her

  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Octopus Gaming
  • Vivo

Pro

  • Dobrý výběr her
  • Jednoduchý a čistý design webových stránek
  • Unikátní systém odměňování
  • Kasino přijímá Bitcoiny přes Cubits
  • K dispozici jsou Live hry

Proti

  • Dlouhý seznam zakázaných zemí

Zajímavá fakta

  • Středně velké kasino oblíbené v Kanadě a na Novém Zélandu
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Tomas Biscuit Naposledy aktualizované: 22.4.2021 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

7 Reels Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností 7 Reels Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (25)

Recenze uživatelů na 7 Reels Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s 7 Reels Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Špatná

Hodnotilo 25 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 12 měsíci
Podvod! Podvod! Podvod!
Výhry se nevyplácejí.
• před rokem
Neexistují žádní nezávislí auditoři, kteří by certifikovali a testovali software. Z nějakého důvodu vložili minimální vklad a výběr ve výši 100 USD. Existuje určitá možnost výběru v metodách vkladu, ale v platebních systémech jsou pro výběr pouze dva - na bankovní účet nebo do krypty.
• před rokem
Kompletní podvod. Odmítne žádost o výběr, včetně uzavření vašeho účtu bez předchozího upozornění. Vyhýbat se.
  • Podvodný web
  • Zapomeňte na to, že byste cokoliv odebírali
• před rokem
Když jsem se pokusil vybrat peníze, výběr mi byl zamítnut kvůli obvinění.
Nejhorší stránka kasina.
měli bychom podat stížnost u dozorového úřadu.
  • Žádné stažení
• před rokem
Podvodné stránky neukládají, zruší všechny výběry, které se mi staly bez důvodu
  • Podvodná stránka
  • Nenechá tě odstoupit
• před 2 roky
Zkoušel jsem toto kasino ještě jednou a vyhrál jsem 1400, ale pak samozřejmě potřebovali, abych si ověřil svůj účet, což jsem udělal dříve, než jsem do něj vložil peníze, takže mi zrušili 1400, takže jsem jim během několika hodin poslal vše, o co požádali, protože jsem byl práce (vydělávání skutečných peněz ne podvodem lidí jako 7 kotoučů) a pak je 1400 najednou pryč !!!!! Toto kasino je vtip a hodnocení 9,1 je úplná lež
  • Vůbec nic
  • Všechno, co toto kasino naštve
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre 7 Reels Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro 7 Reels Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.1/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Další faktory

  • Provozováno bez licence

Stížnosti na 7 Reels Casino a jejích přidružené kasina (203)

203Všechny1Otevřené28Nevyřešené44Vyřešené130Odmítnuté

Stížnosti přímo na 7 Reels Casino

Stížnosti na přidružené 21Dukes Casino (Stejný vlastník)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 720 ₮
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 300
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 250 €
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 000
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.12.2019

Stížnosti na přidružené 7 Spins Casino (Stejný vlastník)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R4 000
7 Spins Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Velkorysé kasino

Sporná částka: R39 000
7 Spins Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.5.2020

Stížnosti na přidružené Vive Mon Casino (Stejný vlastník)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Vive Mon Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Vive Mon Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.1.2021

Stížnosti na přidružené Paris VIP Casino (Stejný vlastník)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
Paris VIP Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.10.2019

Stížnosti na přidružené Casino Moons (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 CHF
Casino Moons
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$350
Casino Moons
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 000
Casino Moons
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.7.2020

Stížnosti na přidružené Winward Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Winward Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
Winward Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 000
Winward Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 57 R$
Winward Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.9.2019

Stížnosti na přidružené Slots Village Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Slots Village Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Slots Village Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Village Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.8.2019

Stížnosti na přidružené Rich Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$8 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 350
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R48 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 $
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 91 $
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 400 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$3 036,5
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 285 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R12 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 025 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$900
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R20 580
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.8.2019

Stížnosti na přidružené Thebes Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 300 kr
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$545
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$900
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.9.2020
Zobrazit další stížnosti (+60)
Diskuze

7 Reels Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká 7 Reels Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

7 Reels Casino platební metody

Prohlídněte si přehled platebních metod, které 7 Reels Casino podporuje, a související limity a poplatky spojené s transakcemi do nebo z vašeho kasinového účtu.

Platební metoda Vklad
Limity a poplatky
Výběr
Limity a poplatky
Čekací lhůta při výběruPodrobnosti
NetellerNeteller 10 € - ?
Nedostupné -
SkrillSkrill 10 € - ?
Nedostupné -
PayZPayZ 10 € - ?
50 € - ?
-
VISAVISA 10 € - ?
Nedostupné -
MastercardMastercard 10 € - ?
Nedostupné -
Sofort BankingSofort Banking 10 € - ?
Nedostupné -
NeosurfNeosurf 10 € - ?
Nedostupné -
American ExpressAmerican Express 10 € - ?
Nedostupné -
BitcoinBitcoin 10 € - ?
Nedostupné -
AstroPayAstroPay 10 € - ?
Nedostupné -
FlexepinFlexepin 10 € - ?
Nedostupné -
Easy EFTEasy EFT 10 € - ?
Nedostupné -
KlarnaKlarna 10 € - ?
Nedostupné -
Bank wireBank wire Nedostupné 500 € - ?
Poplatek: 23 €
5 - 7 dnů
LitecoinLitecoin 10 € - ?
Nedostupné -
Bitcoin CashBitcoin Cash 10 € - ?
Nedostupné -
EthereumEthereum 10 € - ?
Nedostupné -
CashlibCashlib 10 € - ?
Nedostupné -
Měny
EUR,USD,ARS,AUD,BRL,CAD,TND,ZAR
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
flash message_pinata popper_alt
Zatočte, vyhrajte, získejte voucher: Přidejte se k naší soutěži zdarma!
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky