DomůFórumTurnajeTurnaj #183 3 Coin Towers – diskuze

Turnaj #183 3 Coin Towers – diskuze

436 zobrazení 21 odpovědí |
před 4 dny
|
1 2
Přidat příspěvek
před 4 dny
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #183 3 Coin Towers.
před 4 dny
gbcz

Skvělá hra, upřímně, měl jsem šanci zažít vzrušení z velkého trefu. Teď si musím vyzkoušet hru za skutečné peníze 😛

Automaticky přeloženo:
před 4 dny
gbcz

Neuvěřitelných 4 a půl milionu, vypadá to neskutečně!! 😕😕

Automaticky přeloženo:
před 4 dny
gbcz

Líbí se mi hra. Spravedlivé bonusy, takže dobrý nápad.

Automaticky přeloženo:
před 4 dny
gbcz

Skvělá hra, upřímně, měl jsem šanci zažít vzrušení z velkého trefu. Teď si musím vyzkoušet hru za skutečné peníze 😛

Automaticky přeloženo:
před 4 dny
gbcz

Jsme rádi, že se vám hra líbila. 😀

Někdy se objevilo až příliš mnoho bonusů.

Líbí se mi, že můžete vyhrát bonusovou funkci, i když jste v bonusové funkci. 😀

Automaticky přeloženo:
před 4 dny
gbcz

Potřebuji vyzkoušet demo v kasinu, nedostal jsem žádný z bonusů a čekal jsem, až se spustí 400 zatočení. Skvělý automat.

Automaticky přeloženo:
satonakashimoto
před 4 dny
gbcz

Řekl bych, že je to škoda. 🙁

Můžete si to také vyzkoušet jako demo verzi zde na našich stránkách, pokud chcete. 🙂

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 4 dny
gbcz

Udělám, díky kámo!! Tohle od endorphiny jsem v kasinu, kde hraju, nenašel.

Taky jsem si zahrál turnajové zatočení na druhém automatu Endorphina (3 Witch Pot) a ten se mi moc líbil, dvakrát jsem spustil zatočení zdarma a fialový tip třikrát, ten uprostřed ne, budu si ho muset trochu víckrát vyzkoušet a možná si ho pak zahraju pořádně.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

To byla zábava

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

Bylo to tak zábavné, že se mi nepodařilo získat body na umístění v žebříčku, ale podařilo se mi získat všechny bonusy 😀

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
esczgb

Je to zábava, alespoň ty hry jsou lepší než co nabízí PP. Za 175 zatočení jsem vyhrál něco málo přes 1k. Nevím, jak je možné, že první hráč má víc než 13 milionů??? Je to čarodějnictví nebo štěstí??? file

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
esczgb

Uvidíme, jak dopadnou zbytek zatáček, nechám si odpočinout oči a chvíli počkám, až se mi štěstí obrátí.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
esczgb

Štěstí mi nepřálo, podařilo se mi získat jen něco málo pod 18 tisíc. Dnes rozhodně nehraji o skutečné peníze. Hodně štěstí všem, uvidíme, kdo dožene toho s 13 miliony.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
esczgb

Je to zábava, alespoň ty hry jsou lepší než co nabízí PP. Za 175 zatočení jsem vyhrál něco málo přes 1k. Nevím, jak je možné, že první hráč má víc než 13 milionů??? Je to čarodějnictví nebo štěstí??? file

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

Ahoj, je hezké vidět, že si vážíš nových turnajů poskytovatelů. Tato hra může mít trochu jinou volatilitu než klasické PP hry, takže by to mohlo být obojí. 😀

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
esczgb

Štěstí mi nepřálo, podařilo se mi získat jen něco málo pod 18 tisíc. Dnes rozhodně nehraji o skutečné peníze. Hodně štěstí všem, uvidíme, kdo dožene toho s 13 miliony.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

Hodně štěstí později! 🍀👌 Mějte se krásně.

Automaticky přeloženo:
před 4 dny
gbcz

Udělám, díky kámo!! Tohle od endorphiny jsem v kasinu, kde hraju, nenašel.

Taky jsem si zahrál turnajové zatočení na druhém automatu Endorphina (3 Witch Pot) a ten se mi moc líbil, dvakrát jsem spustil zatočení zdarma a fialový tip třikrát, ten uprostřed ne, budu si ho muset trochu víckrát vyzkoušet a možná si ho pak zahraju pořádně.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

To je škoda. Doufám, že se to brzy objeví. Možná byste se mohli zeptat v živém chatu, jestli plánují tuto hru v dohledné době přidat a jestli o ní něco vědí.

Co se týče dalšího turnaje, ano, měl jsem taky docela dost bonusů.

Budu ti držet palce – hodně štěstí! 🍀🤞

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

Tito lidé přece nemůžou mít miliony bodů, když vy vyhrajete jen pár stovek.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

Tento automat má odemčenou velikost sázky. Pokud vím, všichni by měli mít stejnou velikost sázky jako vždy, 1 nebo 2 dolary, a nejsou k dispozici žádné informace. Proto mají někteří lidé směšné skóre. Měli byste tento turnaj odstranit nebo resetovat, nebo mi něco uniká?

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

Tito lidé přece nemůžou mít miliony bodů, když vy vyhrajete jen pár stovek.

Automaticky přeloženo:
před 2 dny
gbcz

Myslím, že ano. 🙂

Bonusovou funkci můžete vyhrát, když jste v ní. Já jsem v jednom bonusu vyhrál přes 100 tisíc bodů a ten bonus jsem měl po 3 roztočeních, kdy jsem zahájil turnaj. 😀

Automaticky přeloženo:
před 3 dny
gbcz

Tento automat má odemčenou velikost sázky. Pokud vím, všichni by měli mít stejnou velikost sázky jako vždy, 1 nebo 2 dolary, a nejsou k dispozici žádné informace. Proto mají někteří lidé směšné skóre. Měli byste tento turnaj odstranit nebo resetovat, nebo mi něco uniká?

Automaticky přeloženo:
před 2 dny
gbcz

Pokud změníte sázku, nemůžete točit, takže všichni mají stejnou šanci.

Takže prakticky nemůžete změnit sázku tak, aby fungovala. 🙂

Automaticky přeloženo:
1 2

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.