DomůFórumSoutěže#164 Fire Stampede 2 – diskuze
863 zobrazení 25 odpovědí |
před týdnem
|
1 2
Přidat příspěvek
před týdnem
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #164 Fire Stampede 2.
před týdnem

Jsem v top 10 🤗

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Je to pravděpodobně hra, kterou si v kasinu nikdy nezahraji.

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Nějaký trik

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Je zábava točit se

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Ze všech těchto turnajů jsem si uvědomil, že v reálných kasinech se musím držet velmi daleko od pragmatismu. Moc vám děkuji!

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Kromě toho, že je na tomto automatu těžké získat bonus (opět žádný bonus), mohli by si pro turnaje vybrat lepší automaty. Proboha...

Automaticky přeloženo:
karolinasienkiewicz
před týdnem

Čtu tvůj komentář a mám tak špinavý obličej, že jsem měla chuť použít tlačítko pro otáčení, ale nic z toho se nestane - moje finanční situace mi tu možnost vzala - nemám ani korunu. 🙁 Na zdraví! XD

( →_→)

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před týdnem

Nebudu to hrát ve skutečné hře, 200 roztočení, 7 roztočení zdarma, výplata 8,75

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Je to zábava a zlepší vám to náladu

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Čtu tvůj komentář a mám tak špinavý obličej, že jsem měla chuť použít tlačítko pro otáčení, ale nic z toho se nestane - moje finanční situace mi tu možnost vzala - nemám ani korunu. 🙁 Na zdraví! XD

( →_→)

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Nechci vás povzbuzovat ani přesvědčovat k hraní v kasinech. Pokud nemáte peníze, je nejlepší se kasinům vyhýbat a utrácet tam jen občas, co si můžete dovolit.

Naše turnaje jsou však zdarma, takže na našich stránkách nemusíte vkládat žádné peníze.

Automaticky přeloženo:
před týdnem

Na těchto turnajích nikdy nezískejte žádné bonusy :;D 500 deadspinsů..

4000 bodů DDD

Automaticky přeloženo:
před 6 dny

Tohle bude asi jeden z automatů, které si nikdy nezahraji, za 200 zatočení nic neobvyklého.

Automaticky přeloženo:
před 5 dny

Super

Automaticky přeloženo:
před 4 dny

Šťastný nový rok! Skvěle jsem se bavil. Hra nabízí bonusy i roztočení zdarma. Bavil mě a zahraji si demo verzi. Hodně štěstí všem.

Automaticky přeloženo:
valeriya1_1
před 4 dny

Šťastný nový rok i tobě!

Ať ti štěstí nikdy nevyschne! 🙂

Užijte si to! 🚀🎉

Automaticky přeloženo:
před 4 dny

Hrál jsem v tomto turnaji a vím jistě, že výsledky jsou kravina. Přestaňte lidi klamat.

Automaticky přeloženo:
před 4 dny

Prosím, dokažte, že výsledky žebříčku jsou skutečné.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny

Pojďme se valit

Automaticky přeloženo:
před 4 dny

Prosím, dokažte, že výsledky žebříčku jsou skutečné.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny

No, nemusíme předkládat žádné důkazy. Stačí nám, když výhry pošleme všem výhercům, víte?

Možná vám o tom někdo z nich napíše. A víte, že vás nikdo nenutí účastnit se našich bezplatných turnajů, že?

Automaticky přeloženo:
1 2

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.