DomůFórumSoutěže#151 Pandemic Rising – diskuze
4 574 zobrazení 63 odpovědí |
před 2 měsíci
|
1 2...4
Přidat příspěvek
před 2 měsíci
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #151 Pandemic Rising.
před 2 měsíci

Můj názor je, že vývojáři hrají pragmaticky a na trh nepřinášejí nic nového, a pokud ano

Jen hry, které nejsou zábavné (bonusy a roztočení zdarma), si vůbec nehraju, kde je v tom ta zábava?

Guru kasina by měl dát ostatním poskytovatelům šanci se osvědčit.

Všem účastníkům turnaje přeji spoustu zábavy a štěstí

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Je to automat, který, pokud získáte dobré multiplikátory, může vyplatit dobrou výhru, ale v poslední době jsem viděl automaty, které jsou velmi zaujaté směrem k hráči v červených číslech, takže hrajte s mírou a zodpovědností.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Je to další hra, kde 250 Spins nenabízí ani žádné speciální hry ani nic podobného. Hry jsou čím dál hloupější; v sérii vidíte, že by tam měl být nějaký bonus, ale to je vše. Je opravdu škoda, že se vás jen snaží oškubat. Naštěstí si zde můžete hry vyzkoušet, aniž byste o cokoli přišli.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Můj názor je, že vývojáři hrají pragmaticky a na trh nepřinášejí nic nového, a pokud ano

Jen hry, které nejsou zábavné (bonusy a roztočení zdarma), si vůbec nehraju, kde je v tom ta zábava?

Guru kasina by měl dát ostatním poskytovatelům šanci se osvědčit.

Všem účastníkům turnaje přeji spoustu zábavy a štěstí

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Vidíš to tak, ale možná na tom něco je, když si to myslíš.

Samozřejmě stále pořádáme turnaje s poskytovatelem Relax Gaming, ale záleží na tom, zda s námi poskytovatelé chtějí v této oblasti spolupracovat, nebo zda se spokojí jen s kasiny.

Pokud budeme mít v budoucnu další možnosti a další poskytovatele, určitě o tom budete vědět. Samozřejmě to nezáleží jen na nás. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Je to automat, který, pokud získáte dobré multiplikátory, může vyplatit dobrou výhru, ale v poslední době jsem viděl automaty, které jsou velmi zaujaté směrem k hráči v červených číslech, takže hrajte s mírou a zodpovědností.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Toto je pouze demo hra a turnaj je zdarma, ale pokud si někdo zahraje tento automat nebo jakýkoli jiný, je to rozhodně dobrá rada.

U automatů s vysokou volatilitou obvykle dochází k velkému počtu mrtvých zatočení, ale když máte štěstí a objeví se bonus, nebo jak říkáte, něco s multiplikátory, výhry mohou být docela vysoké. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

putangg dinamoo

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Skvělá hra, žádné zpoždění

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

https://bc.game/game/roulette-by-pragmatic-play

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Proč nemůžu hrát žádný ze svých turnajů, co se s tím děje?

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

slot, který fakt stojí za prd

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Páni... Upřímně, hrají tuhle hru opravdu o skutečné peníze... Můj upřímný názor je, že tahle hra je tak nudná, že jsem ji dal na plné obrátky a chtěl jsem, aby se dokončily free spi, bonus je stejně nudný... Tahle hra je #@&%×Ne pro mě, děkuji

Automaticky přeloženo:
Patrizio231
před 2 měsíci

zoufale touží po dalších penězích.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Nikdy předtím jsem nevyhrál turnaj, ale zajímá mě, proč je tu tolik hráčů :)

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Můžete mi prosím ukázat, v čem je problém a proč se mi nedaří hrát turnaj?

Můžete prosím udělat snímek obrazovky?

Automaticky přeloženo:
basley9twitch
před 2 měsíci

Možná je to proto, že je to zdarma.

Myslím tím, že když se rozhlédnete, najdete spoustu nespokojených hráčů. Podle mého názoru je velmi výhodné vyzkoušet si hry prostřednictvím bezplatných turnajů, protože vás to nic nestojí a vyhnete se ztrátě vlastních peněz.

Jen můj názor. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Dobrý den, můžete specifikovat, co vám brání ve hraní? V případě potřeby neváhejte a podělte se o snímek obrazovky; rád se na něj podívám.

Existuje několik návrhů, ale je důležité nejprve identifikovat problém, zvláště pokud se žádného z nich nemůžete zúčastnit.

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 2 měsíci

KDYŽ OTEVŘU TURNAJ AŽ SI ZAHRÁM HRU, HRA SE RESETUJE A ZAČNE ZNOVU. STISKNU TLAČÍTKO SÁZKY.

V ČEM BY MOHL BÝT PROBLÉM, PROSÍM POMOZTE...

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

file TO MI TO UKAZUJE POKAŽDOU KRÁT, PROSÍM, PORAĎTE

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Nudná hra. Vysoká volatilita. Do tohoto automatu nebudu utrácet skutečné peníze.

Automaticky přeloženo:
1 2...4

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.