DomůFórumSoutěže#148 Mermaid’s Treasure Trove – diskuze

#148 Mermaid’s Treasure Trove – diskuze (strana 3)

5 643 zobrazení 81 odpovědí |
před 3 měsíci
|
12 3 45
Přidat příspěvek
před 3 měsíci

Je to dobrá hra. Jednou jsem si pořídil FS, platilo to 3,60. Hry jsou mixem Fire Portal a Fruit Party, pokud tyto hry znáte a máte je rádi, bude se vám líbit i tato.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
espidiwelidi příspěvek smazal/a
před 3 měsíci

Tak kdo? Tento turnaj je pro všechny zdarma. Co se, prosím, stalo?

Automaticky přeloženo:
ThirdEyeBrown
před 3 měsíci

Samozřejmě se spoléháme na možnosti poskytovatelů her. Obávám se, že ne všichni pracují dlouho do večera.

Nicméně to funguje. Zkuste to. Hodně štěstí!

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Je to dobrá hra. Jednou jsem si pořídil FS, platilo to 3,60. Hry jsou mixem Fire Portal a Fruit Party, pokud tyto hry znáte a máte je rádi, bude se vám líbit i tato.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Ahoj, jsem rád, že se ti to líbí. Nejčastější komentáře uvádějí, že nebyly aktivovány žádné funkce; mohl bys mi prosím s tím pomoct: „Kdysi jsem dostal FS, který platil 3,60."

Pokud vím, sázka je pro turnaje pevně stanovená, takže jsem se asi spletl. 🙂

Moc děkuji.

Automaticky přeloženo:
Radka
před 3 měsíci

Omlouvám se, FS = Roztočení zdarma. V každém dostupném roztočení jsem spustil jednu funkci a vyplatilo se mi 3,60 $.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Zase nefunguje

Automaticky přeloženo:
posterthomas215
před 3 měsíci

Ahoj. Díky, že sis toho všiml/a.

Už jsem kontaktoval Juraje a ten mě ujistil, že na tom pracují a brzy by to mělo být všechno v pořádku.

Děkuji i vám za vaši trpělivost.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Největší podvod je tento turnaj, prostě vás znechucuje prázdnými zatočeními, takže jako pragmatik bych nikdy nehrál o skutečné peníze, když vidím, jak brutálně vám dává každé prázdné zatočení.

Automaticky přeloženo:
Příspěvek od Mp88 je teď skrytý
Důvod: Urážlivý jazyk
před 3 měsíci

bohužel to taky nejde spustit

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Největší podvod je tento turnaj, prostě vás znechucuje prázdnými zatočeními, takže jako pragmatik bych nikdy nehrál o skutečné peníze, když vidím, jak brutálně vám dává každé prázdné zatočení.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Drahý/á, tvé chování hodně vypovídá o tvých nezdravých hazardních návycích. Možná kdybys o tom přemýšlel/a, pochopil/a bys, že se ve skutečnosti nejedná o turnaj, ale o hru. Každopádně, pokud nezvládáš prohru ve volném režimu, najdi si prosím nový koníček.

Chápu, že prohra je frustrující, ale upřímně řečeno, když si přečtete recenze na PP hry, uvidíte, že jejich volatilita je jen pro silný žaludek. Doporučuji vám uklidnit se a vnímat hazardní hry jako oficiální způsob, jak úmyslně prohrávat peníze.

Mějte se dobře, prosím.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

bohužel to taky nejde spustit

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Dobrý den, mělo by to být zase funkční. Doufám, že to tentokrát vydrží.

Hodně štěstí při překonávání skóre!

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Omlouvám se, FS = Roztočení zdarma. V každém dostupném roztočení jsem spustil jednu funkci a vyplatilo se mi 3,60 $.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Aha, takže to číslo ve skutečnosti byla vyhraná částka. Děkuji.

Abych byl upřímný, už jsem si na to docela zvyklý díky pravidelným soutěžím o PP, které pořádáme na fóru. Abyste se kvalifikovali, musíte vsadit alespoň 0,1 € a spravovat minimálně 30násobek vyhrané částky. Téměř každý hráč k tomu potřebuje FS a respiny. 🙂

Přesvědčte se sami v soutěžní sekci 👈

Podle mého osobního názoru tyto hry nejsou dobré pro menší sázky a nízké poukazy. Volatilita je v tomto případě zabijákem. Alespoň pro mě a několik kolegů.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

file Tohle vidím, když je to zvýrazněno

Automaticky přeloženo:
BMooreSF415
před 3 měsíci

Klidně použijte VPN, pokud chcete. 😉

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Vyhrál jsem poslední turnaj a NEDOSTAL JSEM CENU 380 dolarů..... jsi taky podvodník?

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Mořské panny, ryby, poklady – vypadá to skvěle

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Téma oceánu se dalo propracovat se zajímavějšími obrázky.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Vyhrál jsem poslední turnaj a NEDOSTAL JSEM CENU 380 dolarů..... jsi taky podvodník?

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

Vidím to, jo.

Nebojte se a pravidelně kontrolujte svůj e-mail. Juraj se vám ozve s potvrzovacím e-mailem.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci

To je ale zničený automat.

Automaticky přeloženo:
12 3 45

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.