DomůFórumSoutěže#135 Groovy Knights DD / RELAX – diskuze
3 081 zobrazení 30 odpovědí |
před 4 měsíci
|
1 2
Přidat příspěvek
před 4 měsíci
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #135 Groovy Knights DD / RELAX.
před 4 měsíci

Zatím není k dispozici. Zkontroluji to za pár hodin. O tomhle jsem ani neslyšel. Vypadá to zajímavě.

Automaticky přeloženo:
Nzplayer
před 4 měsíci

Zkuste to hned, mělo by to fungovat dobře. 😀

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Hrozná hra, hodně pomalá.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

hra je velmi nudná a pomalá

Automaticky přeloženo:
widi900
před 4 měsíci

co je za hru, brácho?

Automaticky přeloženo:
brenzji2
před 4 měsíci

Hra Grovy Knights, brácho, velmi pomalý stroj, velmi časově náročné

Automaticky přeloženo:
brenzji2
před 4 měsíci

prostě to zkus a pocítíš to

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Je to vlastně skvělá hra. Obvykle si nehraji hry typu wow pot/dream drop, ale tahle byla skvělá. Walking knights byla nečekaná, vidím v ní potenciál ve velkých výhrách. Díky.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Kromě pomalosti je to zábavný automat.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

A takhle to vypadá, když vám hra nedovolí vyhrát...

https://drive.google.com/file/d/1_WNBoXWiVstQayD_2UQarZ0g7tIZPFBB/view?usp=drivesdk

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

file Myslím, že za toto téměř 30minutové blokování byste mi měl dát oficiální zisk. S největší pravděpodobností blokujete velký zisk. A to je v komentáři, ve kterém vám píšu.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Hrozná hra, hodně pomalá.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Věděli jste, že existuje také možnost automatických zatočení, která by měla být o něco rychlejší? Pokud jste ji měli zapnutou a stále byla pomalá, pak ji bohužel již nelze dále zrychlit.

První je automatické přehrávání, druhým jsou turbospiny, pokud to z mého screenshotu správně chápu. 🙂

file

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Je to vlastně skvělá hra. Obvykle si nehraji hry typu wow pot/dream drop, ale tahle byla skvělá. Walking knights byla nečekaná, vidím v ní potenciál ve velkých výhrách. Díky.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Jsem rád, že se ti hra líbila. U mě se rytíř vždycky objevil někde na 4. nebo 5. válci, kde moc nehrál haha.

Ale hra má potenciál.

Dostal ses ke kolu štěstí, kde jsi mohl vyhrát jackpot? Já jsem vždycky dostal jen midi.😀

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

A takhle to vypadá, když vám hra nedovolí vyhrát...

https://drive.google.com/file/d/1_WNBoXWiVstQayD_2UQarZ0g7tIZPFBB/view?usp=drivesdk

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Pro mě to spíš vypadá jako herní chyba, když se točí jen jeden válec. Rozhodně není nutné bránit kterémukoli z hráčů ve výhře bezplatného turnaje.

Někdy se taková chyba vyskytne, možná je to chyba na serveru poskytovatele hry.😕

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

file Myslím, že za toto téměř 30minutové blokování byste mi měl dát oficiální zisk. S největší pravděpodobností blokujete velký zisk. A to je v komentáři, ve kterém vám píšu.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Zůstalo to tak i po 30 minutách? Pokud ano, vidím, že automat má několik podobných chyb, ale upřímně nevím, co by to mohlo způsobovat.

Jak jsem zmínil jinému hráči, myslím, že je pravděpodobnější, že je to chyba poskytovatele hry.

Vidím tam ale nějaký zisk – 150. Nebylo to přidáno?

I kdyby ne, už se s tím nedá nic dělat.

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 4 měsíci

Ano! Možná 3 nebo 4krát, taky jsem pokaždé dostal jen midi.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Promiňte, ale hry od Relax Gaming jsou hrozné, s tak vysokými výhrami při takové sázce, že kdyby to bylo realistické, hrál bych tam 24 hodin denně, 7 dní v týdnu za dolar, ale v kasinu o skutečné peníze s takovou sázkou to není možné, prosím, znovu vytvořte hry od Pragmatic, alespoň by byly realistické.

Automaticky přeloženo:
shanty13
před 4 měsíci

Mám pocit, že jsem jednou při hraní Relax Gamingu viděl sázku nastavenou na 10. Ve hře to sice nevidím, ale rozhodně to nemůže být sázka 1, protože bych pak z každé malé výhry tolik nevyhrál a tak dále. Ale je to stejné pro všechny, takže v tom je asi problém.

Pragmatic v současné době pořádá měsíční turnaj.

Později jich určitě bude víc. 🙂

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 4 měsíci

Pokud budete mít znovu technické problémy, nebylo by lepší restartovat týdenní turnaj? Myslím, že by to bylo fér a poctivé. Po předchozím neúspěchu stránka Ok moc nefunguje. Minulý týden jsem týdenní turnaj dokončil asi na 98. místě, ale nedostal jsem se na 700 a měl jsem skoro 400 000 bodů a víc.

Automaticky přeloženo:
1 2

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 3 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.