DomůFórumSoutěže#132 Sweet Bonanza Super Scatter – diskuze
12 393 zobrazení 108 odpovědí |
před 4 měsíci
|
1 2...6
Přidat příspěvek
před 4 měsíci
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #132 Sweet Bonanza Super Scatter.
před 4 měsíci

file Nasir000

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Další měsíční turnaj. Opět žádná bonusová hra s 500 zatočeními. Takže tyto automaty neinzerují.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Moc jsem si to užila, řadím se na 60. místo 🥰🥰🥰

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Proč nabízíte hry, které nefungují?

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Další měsíční turnaj. Opět žádná bonusová hra s 500 zatočeními. Takže tyto automaty neinzerují.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Měl jsem jeden bonus po 400 roztočeních 😀

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Proč nabízíte hry, které nefungují?

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Ahoj, máš na mysli týdenní turnaj? 🙂

Pokud ano, snažíme se to napravit.

Ten měsíční by měl běžet normálně.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

file Ahoj! U mě se to zaseklo v načítací smyčce.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Dobrý den. Co se děje s turnaji? Jeden z nich má technické problémy a druhý zřejmě neví, co s ním je, protože jen otáčí kruh a hlasitý...

Automaticky přeloženo:
artuurio
před 4 měsíci

Týdenní turnaj by měl fungovat obráceně, pragmatický má momentálně jednoho vyřazeného hráče, takže by neměl.

Věřím, že to ale nebude dlouho trvat, protože momentálně je měsíční vydání problémem na straně poskytovatelů her.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Dobré ráno. Co se děje s turnaji? Měsíční a týdenní. Žádný z nich není v provozu?

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Týdenní turnaj skončil, ale tento se nenačítá. Kolo se točí, napůl zelené, napůl bílé, už 10 minut. Vymazala jsem mezipaměť, odhlásil jsem se, nic se nedá dělat.

Automaticky přeloženo:
artuurio
před 4 měsíci

Uguale

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Poprvé jsem se dostal do žebříčku. První den, takže jsem neočekával, že tam zůstanu 😅 skvělá hra. Podařilo se mi trefit 3 FS, jeden s 1 super scatem (100 dolarů) a jeden se 2 super scaty (500 dolarů). Díky.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
franztheuerw
před 4 měsíci

Pro mě nula FS🤣🤣🤣.

Jen další (bonusový nákup) od Pragmantic.

Neztrácejte s tímhle čas.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Týdenní turnaj skončil, ale tento se nenačítá. Kolo se točí, napůl zelené, napůl bílé, už 10 minut. Vymazala jsem mezipaměť, odhlásil jsem se, nic se nedá dělat.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Vyskytly se určité problémy.

Pokud vím, obojí by už mělo fungovat. Alespoň mně to funguje... Můžete to prosím zkontrolovat teď? A tentokrát použijte anonymní režim nebo úplně jiný prohlížeč, jen pro jistotu 🙏

Děkuju.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Pragmatické hry, 500 dokončených zatočení, jedna velká výhra 15,00 $ a 0, ano, NULA funkcí. To jsou pragmatické hry pro vás. Nejlepší hry pro výdělečné účely pro prodejce, nejhorší hry pro hráče.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

file pozitivně

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

Když se to během 500 zatočení otevře třikrát a dá mizerné výhry ve srovnání se sázkou, řekl bych, že je to hra, které se absolutně raději vyhněte...

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci

file velký

Upraveno
Automaticky přeloženo:
1 2...6
Jít na stránkuz 6 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 3 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.